Kriptovalute pale za 60 milijardi dolara

Kriptovalute pale za 60 milijardi dolara

Izvor:Poslivni.hr

Najava zabrane oglašavanja na Googleu negativno se odrazila na cijene.

Cijene vodećih kriptovaluta nastavile su slabjeti u četvrtak nakon što je u samo 24 sata njihova vrijednost smanjena za 60 milijardi dolara.

Najpopularnijom kriptovalutom, bitcoinom, u četvrtak se trgovalo i po 7676 dolara što je najniža cjenovna razina od 8. veljače, pokazuju podaci  stranice CoinDesk. Snažno su oslabile i cijene ethereuma i ripplea.

Prema Coinmarketcapu, tržišna vrijednost svih kriptovaluta spustila se do 310,4 milijarde dolara dok je samo dan ranije iznosila 372,9 milijardi dolara. Razloge za pad cijene treba potražiti u najavama oštrijeg reguliranja inicijalnih ponuda kriptovaluta (ICO)  koje se koriste za prikupljanje kapitala u crowdfunding kampanjama ili od strane startupa. No, možda i najveći udar došao je od Googlea koji je najavio da će na svojim stranicama zabraniti oglašavanje špekulativnih financijskih proizvoda.

U to je ubrojio binarne opcije te trgovanje kriptovalutama, ICO-e i trgovinske savjete. Prema najavama tog internetskog diva, zabrana će se početi primjenjivati od lipnja ove godine. Podsjetimo, Google nije usamljen u takvom potezu jer je Facebook početkom godine najavio sličnu zabranu na svojim internetskim platformama. 

 

Direkt Informator

DIREKT INFORMATOR

Snimamo televizijiske emisije!

Navesti ćemo samo neke od emisija u kojima smo gostovali: OBN Sarajevo, PINK BiH, HRT ,Tv Istra,  TV NOVA  Pula 

Upravo snimamo televizijsku šaljivu seriju" Ured XXL" u vlastitoj produkciji!   

Ne gubite vrijeme tražeći klijente - neka klijenti sami pronađu vas!

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK