Kriptovalute pale za 60 milijardi dolara

Kriptovalute pale za 60 milijardi dolara

Izvor:Poslivni.hr

Najava zabrane oglašavanja na Googleu negativno se odrazila na cijene.

Cijene vodećih kriptovaluta nastavile su slabjeti u četvrtak nakon što je u samo 24 sata njihova vrijednost smanjena za 60 milijardi dolara.

Najpopularnijom kriptovalutom, bitcoinom, u četvrtak se trgovalo i po 7676 dolara što je najniža cjenovna razina od 8. veljače, pokazuju podaci  stranice CoinDesk. Snažno su oslabile i cijene ethereuma i ripplea.

Prema Coinmarketcapu, tržišna vrijednost svih kriptovaluta spustila se do 310,4 milijarde dolara dok je samo dan ranije iznosila 372,9 milijardi dolara. Razloge za pad cijene treba potražiti u najavama oštrijeg reguliranja inicijalnih ponuda kriptovaluta (ICO)  koje se koriste za prikupljanje kapitala u crowdfunding kampanjama ili od strane startupa. No, možda i najveći udar došao je od Googlea koji je najavio da će na svojim stranicama zabraniti oglašavanje špekulativnih financijskih proizvoda.

U to je ubrojio binarne opcije te trgovanje kriptovalutama, ICO-e i trgovinske savjete. Prema najavama tog internetskog diva, zabrana će se početi primjenjivati od lipnja ove godine. Podsjetimo, Google nije usamljen u takvom potezu jer je Facebook početkom godine najavio sličnu zabranu na svojim internetskim platformama. 

 

Direkt Informator

DIREKT INFORMATOR

Snimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas!

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu!

Izrađujemo WEB stranice! Reklamiramo Vas!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK