Google mijenja

Google mijenja način prikazivanja rezultata u tražilici

Foto: Nel Pavletic/PIXSELLFoto: Nel Pavletic/PIXSELL

Ovo će se posebno svidjeti jednoj skupini korisnika.

U vrhu ekrana prilikom pretraživanja Google će prikazivati vijesti sa stranica na koje korisnici plaćaju preplatu, a ova će kompanija s izdavačima dijeliti informacije o povijesti pretraživanja.

Veliki izdavači poput Wall Street Journala, New York Timesa, Washington Posta i drugi sve teže mogu financirati svoje poslovanje prihodima od oglašavanje te se fokusiraju na povećanje broja pretplatnika kako bi povećali prihode.

Prema nekim procjenama New York Timesa pred tiskanim novinarstvom ostalo je još samo desetak godina, nakon čega će sav sadržaj biti dostupan samo u digitalnom obliku te (velike) izdavačke kompanije već sada moraju raditi na tome da s vremenom broj digitalnih pretplata bude veći od prodaje tiskanih primjeraka, piše Zimo.

Dio izdavača već neko vrijeme vrši pritisak na Google i Facebook i od njih traži razvoj alata koji će im pomoći u privlačenju novih pretplatnika te bi tako ove platforme na kojima su se tijekom godina proširile lažne vijesti, dale svoj doprinos "novinarstvu kojem se može vjerovati".

DIREKT INFORMATOR

Snimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas!

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu!

Izrađujemo WEB stranice! Reklamiramo Vas!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK