Analiza naglog pada vrijednosti: Što se događa s Bitcoinom i tržištem kriptovaluta? Je li ovo trenutak za paniku ili za lukave poteze?

Analiza naglog pada vrijednosti: Što se događa s Bitcoinom i tržištem kriptovaluta? Je li ovo trenutak za paniku ili za lukave poteze?

 
 
Jučer je započeo nagli pad vrijednosti kriptovaluta, a do danas su Bitcoin i druge kriptovalute na tržištu izgubile čak više od 100 milijardi USD vrijednosti. To pak predstavlja smanjenje tržišta kriptovaluta za više od 20% - u jednom danu.

Podsjetimo, neposredno nakon što je Indija objavila kako će krenuti sa suzbijanjem trgovanja u Bitcoinu i drugim kriptovalutama (vidi: Loš dan za kriptovalute: Indija proglasila Bitcoin "ilegalnim", odmah je nastupio pad vrijednosti) krenuo je nagli pad, a sve veće kriptovalute do jutros su pale između 15% i 30% njihove vrijednosti. Očito je kako je ova vijest potaknula naglo prodaju i paniku kod onih koji su na valu medijske popularnosti ovog novog koncepta željeli ostvariti brzu i što veću zaradu.

Bitcoin je pao ispod 8,400 USD dok je Ethereum pao za 21%, a Ripple za čak 31%.

Vijesti iz Indije nisu jedine koje su utjecale na pad vrijednosti kriptovaluta - ovog tjedna Facebook je objavio kako će zabraniti svako oglašavanje vezano uz kriptovalute, a nedugo zatim oglasila se i Kina koja je također uvela zabranu promocije kriptovaluta.

To je pak dovelo i do nervoze u Japanu, inače zemlje koja je...


Direkt Informator


Izvor:Poslovni.hr

DIREKT INFORMATOR

 


  Snimamo televizijiske emisije!

  Navesti ćemo samo neke od emisija u kojima smo gostovali: OBN Sarajevo, PINK BiH, HRT ,Tv Istra,  TV NOVA Pula  

  Upravo snimamo televizijsku šaljivu seriju" Ured XXL" u vlastitoj produkciji!   

 

 

  Ne gubite vrijeme tražeći klijente - neka klijenti sami pronađu vas!

  Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu!

         


KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK