Ove tvrtke su ekološki najodgovornije i najviše skrbe za okoliš u Hrvatskoj

Ove tvrtke su ekološki najodgovornije i najviše skrbe za okoliš u Hrvatskoj

Kao i u 18 puta do sada i ove godine dodijeljena je nagrada za brandove Superbrands za najbolja ostvarenja na hrvatskom tržištu. Ove godine uvedena je još jedna kategorija – za ekološke odgovornosti. To je nagrada tvrtkama koje iskazuju visoku ekološku svijest i skrbe se za okoliš, a između 852 brenda potrošački je žiri zaključio da ih samo 78 u Hrvatskoj zaslužuje to vrijedno zeleno priznanje. Tako su, između ostalih, nagrađeni Eko taxi, Green Gold, VIPnet, Zagrebačka banka…

Baš zbog toga ponosni su u tvrtki Eko taxi čiji je moto “Za zeleni i čisti Zagreb” i koji rabi vozila koja ispuštaju 50 posto manje CO2 nego ostala vozila na fosilna goriva. Iz tvrtke ističu kako su nagradu primili na prvu godišnjicu postojanja te da su u godinu dana poslovanja prevezli cijeli Grad  Zagreb.

U izboru putem online glasanja sudjelovalo je preko 27.000 jedinstvenih potrošača. Standardizirani kriteriji odabira primjenjuju se u više od 90 zemalja svijeta u kojima Superbrands vrši selekciju i promociju najboljih brandova. Ti kriteriji su: kvaliteta, pouzdanost, razlikovnost, emocionalni naboj, ekološka odgovornost.

DIREKT INFORMATOR

DIREKT INFORMATOR

Snimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas!

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu!

Izrađujemo WEB stranice! Reklamiramo Vas!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK