Ako je ne smatraš svojim blagoslovom, pusti je!


BUDI SRETNA

Ako je ne smatraš svojim blagoslovom, pusti je

Autor:  | 11. Ožujak 2018.

Ako ne primjećuješ njezin sjaj kada obavlja i najjednostavnije stvari, pusti je.

Ako ne vidiš kojom lakoćom njezin osmijeh usrećuje druge, pusti je.

Ako ti zvuk njezinog smijeha ne donosi neopisivu radost, pusti je.

Ako se ne osjećaš blagoslovljenim samom spoznajom da dijeliš s njom svoj život, svoje dobre i loše dane, pusti je.

Ona nije tvoj blagoslov. Ona je blagoslov čovjeka koji će život s njom smatrati privilegijom. Ne sputavaj je, ne uzimaj joj ono što zaista zaslužuje.

Ako je voliš, voli svaki dio nje, sve njezino. Ne mijenjaj je, prava ljubav to ne pokušava.

Trebao bi ju pogledati i voljeti sve što vidiš, sve što osjećaš zbog nje, sve što imaš s njom. Trebao bi je voljeti i kada se nebrojeno puta predomišlja prije donošenja odluke. Trebao bi je voljeti i kada kasni na dogovore jer znaš da joj njezine kovrče predstavljaju slatke izazove.

 


Trebao bi voljeti i njenu zaboravnu stranu zbog koje ponekad zaboravi isključiti štednjak nakon kuhanja večere. Da, to su njezine mane, ali su dio nje. Trebao bi ih voljeti, trebao bi ju znati voljeti i prihvatiti u potpunosti.

Ona možda zaboravi isključiti štednjak nakon kuhanja, ali ne zaboravi da je kuhala za tebe. Ona možda kasni na dogovore jer pokušava napraviti kovrče, ali ne zaboravi da želi biti lijepa i za tebe. U svemu što radi, ona vidi tebe. U svemu što radi, ona pronalazi načine na koje te može usrećiti.

Ona te voli cijelim srcem i učinit će sve što je potrebno samo da izmami osmijeh na tvoje lice. Ona će se žrtvovati za tebe, promijenit će svoj način života, napravit će u njemu mjesto samo za tebe kako bi se ti osjećao ugodno i voljeno. Ona zna da prava ljubav podrazumijeva takve kompromise, a ponekad i žrtve.

Prava ljubav ne vidi mane. Prava ljubav voli mane, jednako kao i vrline. Ona to zna. Zato i voli svaku tvoju slabost, svaku tvoju manu. Ako to isto ne možeš reći za sebe, pusti je.
Ona je nečiji blagoslov, nečija privilegija, nečiji san. Ako to ne vidiš kada ju ugledaš, vrijeme je da ju pustiš.

Da, slomit će je istina. Slomit će je spoznaja da ju ne voliš snagom kojom ona voli tebe. Ali istina će osloboditi njezino srce za ljubav muškarca kojem će biti blagoslov. Koji će joj dati pažnju koju zaslužuje. Koji će ju cijeniti kakva je, koji će ju voljeti bez obzira koliko neodlučna ili sklona kašnjenju bila.

Ako je ne smatraš svojim blagoslovom, pusti je. Ona nije tvoj blagoslov, ona je blagoslov čovjeka koji će život s njom smatrati privilegijom. Ne zadržavaj je uz sebe, ne sputavaj je. Jer ona je san drugog muškarca. Onog koji će joj dati svu svoju ljubav. Onog koji će joj dati sve.

 DIREKT INFORMATOR

DIREKT INFORMATOR

 


  Snimamo televizijiske emisije!

  Navesti ćemo samo neke od emisija u kojima smo gostovali: OBN Sarajevo, PINK BiH, HRT ,Tv Istra,  TV NOVA Pula  

  Upravo snimamo televizijsku šaljivu seriju" Ured XXL" u vlastitoj produkciji!   

 

 

  Ne gubite vrijeme tražeći klijente - neka klijenti sami pronađu vas!

  Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu!

         


KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK