Zagrebački hostel proglašen najboljim u Europi

Zagrebački hostel proglašen najboljim u Europi: Gosti spavaju u kapsulama, tuširaju se u cijevima

 
 DIREKT INFORMATOR
Piše: Martina Pauček Šljivak
Indekx

Foto: Luka Šangulin/Index

ZAGREBAČKI hostel Subspace u Kijevu je osvojio nagradu za najbolji novootvoreni hostel u istočnoj i centralnoj Europi (International Hospitality Award). Jedini je hostel u Zagrebu i EU-u u kojem gosti spavaju u svemirskim kapsulama, a tuširaju se u tuševima od kanalizacijskih cijevi.

Hrvoje Krlić vlasnik je ovog futurističkog hostela u Teslinoj koji je otvoren prije malo više od godinu dana, točnije 1. prosinca 2016. godine, a mi smo ga posjetili i porazgovarali s njim.Što se tiče nagrade za nju je doznao putem Facebooka, a drugi dan mu je stigao i službeni mail.

"Javili su nam da smo osvojili nagradu i to nam je veliko priznanje. Inače, organizatori su nas pozvali da se prijavimo na natjecanje nakon što su vidjeli naš hostel na internetu jer je to prilikom otvorenja bio velika vijest koja je dospjela čak u španjolske i južnoameričke medije. Tako su i oni u Kijevu saznali za nas", rekao nam je Hrvoje Krlić kojemu ovo nije jedini inovativan projekt jer je u devedesetima otvorio prvi cyber cafe u Zagrebu.

"Ljubitelj sam SF-a i inspiracija mi je bio film Peti element"

Krlić ističe kako nisu željeli kopirati i reciklirati stare trendove, već su željeli ponuditi nešto novo, kao što je to svojedobno bilo otvaranje cyber caffea.

Kao veliki ljubitelj SF-a, vodeći se scenama iz Petog elementa kad je Milla Jovovich spavala u jednoj takvoj kapsuli, dosjetio se napraviti hostel upravo s takvim svemirskim kapsulama koje su izrađene od istog materijala kao i zrakoplovi.

Njegov hostel ima 20 kapsula s ležajem malo većim od standardne veličine, a još jedna od posebnosti su i tuševi napravljeni od kanalizacijskih cijevi.Po svemirske kapsule otišao je u Kinu, ondje je i sam spavao u njihovu hotelu koji ima 180 kapsula na 6 katova, a kapsule je sam i sastavio nakon što su mu stigle u dijelovima iz Kine.

"Svaka kapsula ima ventilaciju, android monitor, USB priključak, utičnice za punjenje mobitela, laptopa, sef za novac i dokumente i gostima nudi iskustvo slično svemirskom putovanju. Dovoljno je velika da se unutra može presvući, a cure našminkati jer ima i ogledalo. Cure su češći gosti od dečkiju baš zbog toga što imaju privatnost. Svaka od tih kapsula se iznutra zaključava tako da se gosti osjećaju sigurno", ispričao nam je Hrvoje Krlić.

Njegov patent s kanalizacijskim cijevima


Direkt Informator

DIREKT INFORMATOR

 


  Snimamo televizijiske emisije!

  Navesti ćemo samo neke od emisija u kojima smo gostovali: OBN Sarajevo, PINK BiH, HRT ,Tv Istra,  TV NOVA Pula  

  Upravo snimamo televizijsku šaljivu seriju" Ured XXL" u vlastitoj produkciji!   

 

 

  Ne gubite vrijeme tražeći klijente - neka klijenti sami pronađu vas!

  Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu!

         


KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK