Stižu novi parkirni automati, primati će bankovne kartice i prodavati karte

Stižu novi parkirni automati, primati će bankovne kartice i prodavati karte za ZET

Foto: Patrik Macek/PIXSELLFoto: Patrik Macek/PIXSELL

Nema više čekanja na šalterima: osim za sat, dva ili tri, moći će se kupiti i dnevne, stanarske i komercijalne parkirališne karte

Dođeš pred automat, odabereš kartu i platiš parkiranje. Jednostavno kao i dosad, a opet posve drugačije funkcionirat će sto novih automata koji će se uskoro početi postavljati na gradska parkirališta, piše Večernji list.

Osim karti koje vrijede sat, dva ili tri, ovisno o zoni, na njima će se moći kupiti i dnevne, stanarske i komercijalne karte, koje Zagrepčani više neće morati čekati na šalterima.

Princip će, stoji u dokumentaciji kojom Grad nabavlja pet milijuna kuna vrijedne automate, biti “kratak”. Na ekranu aparata odabrat će se vrsta karte koja se želi kupiti, unijet će se registracija automobila za koji se ona kupuje, a platit će se moći kovanicama ili bankovnim karticama. Karta koja će nakon kupnje ispasti iz automata bit će označena, odnosno na njoj će stajati registarski broj vozila, a sustav će biti povezan sa Zagrebparkingom u kojem će odmah dobiti obavijest da je karta kupljena.

– Novi parkirni automati trebaju biti i skalabilni, uz mogućnost buduće uporabe za pružanje i naplatu dodatnih usluga kao što su punjenje električnih vozila, prodaja karata za javni prijevoz, kazalište, muzeje te prikaz turističkih informacija – što se sve očekuje od aparata naveo je Grad Zagreb, koji je na javnom natječaju za njihovu isporuku odabrao zajedničku ponudu Hrvatskog telekoma i Eccos-inženjeringa.

Cijeli članak pročitajte ovdje.

DIREKT INFORMATOR BIRA ZA VAS NAJBOLJE VJESTI!

DIREKT INFORMATOR

 


  Snimamo televizijiske emisije!

  Navesti ćemo samo neke od emisija u kojima smo gostovali: OBN Sarajevo, PINK BiH, HRT ,Tv Istra,  TV NOVA Pula  

  Upravo snimamo televizijsku šaljivu seriju" Ured XXL" u vlastitoj produkciji!   

 

 

  Ne gubite vrijeme tražeći klijente - neka klijenti sami pronađu vas!

  Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu!

         


KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK