Kriptovaluta ili Casino?

Želite li ulagati u "DIGITALNO ZLATO" već danas?

 U Hrvatskoj je trenutno jako malo usluga koje se mogu platiti kriptovalutama. Ali, ako u bilo kojem trenutku želite zamijeniti bitcoin za ''pravi novac'' to činite u posebnim Bitcoin mjenjačnicama. Upravo je ta mogućnost brze i lake zarade bila poticaj mnogima da se okušaju u ovom biznisu. - Na ulaganje u bitcoin potaklo me to što kriptovaluta izuzetno raste tijekom zadnjih godinu dana. Osim toga, prijatelj je ostvario veću zaradu pa sam zaključio da je riječ o ''provjerenoj stvari''. Zaista mi se čini da je potencijal kriptovaluta i blockchaina ogroman i da je to nešto što će se u budućnosti dosta koristiti - kaže Luka Čular, koji je nedavno diplomirao na FER-u. Kao i u svakom biznisu, ovdje također ima dobitaka i gubitaka. Upravo je zato važno ono što mnogi stručnjaci naglašavaju – za zaradu treba imati strpljenja, tu nema mjesta emocijama. Nakon što uložite određenu svotu novca, najbolje je da na taj novac zaboravite. Zato ne treba ulagati ogromne iznose jer nikad ne znate hoće li se nakon nekog vremena svota utrostručiti ili ćete uloženi novac izgubiti. - S obzirom na to da sam nedavno počeo ulagati, nemam još neke ozbiljnije dobitke ili gubitke. Trenutno sam oko 500 dolara u plusu, ali to se sve može brzo promijeniti – kaže naš sugovornik te dodaje da bi onima koji ulaze u ovaj svijet, preporučio da jako dobro prouče projekte koji su vezani uz kriptovalutu u koju ulažu i prema tome donesu odluku. foto: 24ContentHaus Bitcoin rudari – strpljenje je ključno Osobe koje odluče biti mineri, odnosno rudari, koriste posebnu aplikaciju koja rješava matematičke probleme i za nagradu dobivaju određeni broj bitcoina. 

Takve aplikacije usporavaju rad računala pa su pojedinci primorani ulagati novce kako bi kupili najbolje procesore. Ukupan broj bitcoina limitiran je na 21 milijun, ali kako se taj broj bliži, postaje sve teže zaraditi ih rudarenjem i na taj način je riješeno distribuirano izdavanje novih bitcoina. Oni su jako bitna karika cijelog procesa jer ga upravo rudari čine sigurnim - Bitcoin mineri (rudari) odobravaju svaku od transakcija i vode računa da se transakcije zabilježe na transparentan i nepromjenjiv način svima - kaže Vojvoda te dodaje da se time osigurava da je sva digitalna imovina sigurna i samo vaša. Jedina opasnost u svemu tome leži u cyber provalama na računala te krađi podataka digitalnog novčanika ili presretanje u slučaju spajanja s nesigurnih mreža. Što možemo očekivati u budućnosti? - Kao i svaka nova tehnologija koja mijenja svjetsku IT scenu, blockchain tehnologija proći će faze u kojem će samo najbolja i inovativna rješenja preživjeti nakon što se slegne početni entuzijazam. Paralelu možemo povući s Dot Com balonom iz 2000. godine, kada je svaka tvrtka samo objavom otvaranja mrežne stranice mogla dobiti dvostruku vrijednost na burzi - kaže naš sugovornik Vojvoda te dodaje da su u to vrijeme tvrtke koje su radile ozbiljan posao, kao što su Amazon ili eBay, danas i 100 puta veće nego u to vrijeme. 

Također, tvrtke koje sada rade na inovativnim blockchain tehnologijama otvaraju put za razvoj u sljedećem dugoročnom razdoblju. Upravo zato što je riječ o tehnologiji koju stručnjaci smatraju revolucijom u svijetu ekonomije, COTRUGLI Business School predstavlja prvi blockchain EMBA program.

Izvor:24 sata

Direkt Informator

DIREKT INFORMATOR

 


  Snimamo televizijiske emisije!

  Navesti ćemo samo neke od emisija u kojima smo gostovali: OBN Sarajevo, PINK BiH, HRT ,Tv Istra,  TV NOVA Pula  

  Upravo snimamo televizijsku šaljivu seriju" Ured XXL" u vlastitoj produkciji!   

 

 

  Ne gubite vrijeme tražeći klijente - neka klijenti sami pronađu vas!

  Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu!

         


KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK