LOVIŠTE JE GENIJALNO MJESTO ZA ODMOR!

Lovište

Lovište

Lovište je malo mjesto u južnoj Dalmaciji smješteno na kraju poluotoka Pelješaca nasuprot otoka Hvara. Današnji mještani Lovišta većinom potječu sa otoka Hvara( Bogomolje),a nekoliko obitelji iz mjesta Gornja i Donja Nakovana.

Lovištani su gostoljubivi domaćini,koji su uspjeli u par generacija od krša i škrte zemlje,mjesto pretvoriti u jedno lijepo,atraktivno turističko odredište sa šljunčanim plažama, brojnim maslinicima. U centru mjesta smještena je kapelica Srca Marijina iz 1885.g. koju su samoinicijativno izgradili mještani.

Na području Lovišta su brojne uvale (Česminova, Križica, Rasoha, Bezdija,Slatina i dr.). More u „našoj vali“ je uvijek toplije i mirnije jer je to velika, prirodno zaštićena uvala.

Obitelji iz Lovišta se osim turizma bave: ribolovom, voćarstvom i povrtlarstvom, tako da proizvode vlastitu, domaću zdravu hranu. Lovište je postalo omiljeno turističko odredište svih turista željnih mirnog odmora, prekrasne prirode, mirnog čistog i toplog mora, svježe ribe, vrhunskih peljeških vina i domaćeg voća i povrća iz “vrtla”.

Direkt Informator

DIREKT INFORMATOR

Snimamo televizijiske emisije!

Navesti ćemo samo neke od emisija u kojima smo gostovali: OBN Sarajevo, PINK BiH, HRT ,Tv Istra,  TV NOVA  Pula 

Upravo snimamo televizijsku šaljivu seriju" Ured XXL" u vlastitoj produkciji!   

Ne gubite vrijeme tražeći klijente - neka klijenti sami pronađu vas!

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK