VELIKI LJUBITELJI našeg vina !

Scena  Mozaik

VELIKI LJUBITELJI našeg vina !

Na kraljevskom piru pit će se hrvatsko vino: boca i nije preskupa, ali u palači ga obožavaju

Veliki ljubitelji

 

Sredinom svibnja princ Harry i Meghan Markle trebali bi konačno stati pred oltar, pa nije ni čudo da su pripreme u punome jeku. Kako iza sebe imaju čitavu vojsku pomoćnika i suradnika, mogu bez stresa dočekati sretni dan, što malo kojemu paru polazi za rukom. 
No, nisu baš sve odluke prepustili drugima. Princ Harry se, za vrijeme svojega boravka u Hrvatskoj, 'navukao' na domaća vina, pa je izrazio želju da se upravo ona poslužuju uzvanicima na skorašnjem piru. I ostatak kraljevske obitelji voli popiti, hrvatska vina pogotovo, ako je vjerovati napisima, pa su se s odlukom oduševljeno složili.
Ne zna se je li Harry vina 'testirao' tijekom svojega boravka na Hvaru, o kojemu su se mediji raspisali, ili pak nekom mirnijom prigodom. Tada je bio 'problematični princ' koji tulumari do jutra po hvarskim klubovima, a danas je 'ozbiljni mladoženja' koji se brine da njegovi gosti dobiju samo najbolje.
A o kojemu je vinu točno riječ?
"Radi se o Tramincu, izborna berba bobica iz 2015. Količine koje ćemo slati još nismo definirali, ali s tim informacija niti ne bismo izlazili u javnost. Iz palače su nas kontaktirali kako bi vino naručili, a mi s njima surađujemo od 1953., točnije od krunidbe kraljice Elizabete II. Posljednjih godina pojačali smo suradnju, a naša su vina bila i na svadbi Kate i Williama, a ove su nam godine javili da je Meghan izrazila posebnu želju da to vino bude na stolu. Radi se o predikatnom vinu, to je slatko vino, koje se poslužuje kao aperitiv ili na kraju uz desert", kazala je Diana Spajić iz Iločkih podruma, prenosi Dnevnik.hr.
Cijena boce od 0.5 l kreće se oko 150 kuna, što je, vjerujemo, za kraljevsku obitelj prava sitnica.

DIREKT INFORMATOR

Snimamo televizijiske emisije!

Navesti ćemo samo neke od emisija u kojima smo gostovali: OBN Sarajevo, PINK BiH, HRT ,Tv Istra,  TV NOVA  Pula 

Upravo snimamo televizijsku šaljivu seriju" Ured XXL" u vlastitoj produkciji!   

Ne gubite vrijeme tražeći klijente - neka klijenti sami pronađu vas!

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK