Napokon smo pobijedili!

Lovištani i njihovi potomci, su napokon zadovoljni odlukom suda i povratom 17.000 kvadrata zemljišta, otprilike jedna trećina čitavog kompleksa uz more na atraktivnoj lokaciji koja vrijedi miljune eura(300 eura/m2).
- Jako sam sretan zbog odluke Suda i mislim da je pravda prema nama bivšim vlasnicima i zakonskim nasljednicima zadovoljena. Hrvatsko sudstvo, na svu sreću, uspjelo je okončati parnicu bez uplitanja lokalnih moćnika - kaže Jani Srhoj Kumlanc, koji je, skupa s ostalima, tražio povrat svoje didovine oduzete za vrijeme jugoslavensko-komunističke vladavine.

Prostor budućega turističkoga raja" Bili Dvori" na punti Pelješca koji vrijedi milijune eura a sastoji se od 60.000 m2.Naravno,
sa svim dozvolama za izgradnju hotela i marine.
- Moja baba pokrenula je postupak povrata, ali ga, na žalost, nije dočekala. Stariji ljudi govorili su da je ovo bezvrijedna zemlja, jer se na njoj ne može ništa saditi, ali danas ta zemlja vrijedi pod zlato, kazat će Jani, koji ističe da on, kao ni ostali vlasnici koji su dobili natrag svoju didovinu, nema ništa protiv turističkog razvoja Lovišta i gradnje resorta “Bili dvori”.
- Moramo se dogovoriti kako sudjelovati u projektu “Bili dvori”, jer smo mi sada nakon ove presude vlasnici jedne trećine ukupnog zemljišta i bez naše suglasnosti investitor ne može raditi. Hoćemo li sudjelovati u izgradnji tih apartmana ili ćemo tražiti novčano obeštećenje, stvar je dogovora nas vlasnika i investitora - zaključio je Jani Kumlanc Srhoj
Da se prisjetimo teksta Slobodna Dalmacija(prilagoden tekst).

DIREKT INFORMATOR

Snimamo televizijiske emisije!

Navesti ćemo samo neke od emisija u kojima smo gostovali: OBN Sarajevo, PINK BiH, HRT ,Tv Istra,  TV NOVA  Pula 

Upravo snimamo televizijsku šaljivu seriju" Ured XXL" u vlastitoj produkciji!   

Ne gubite vrijeme tražeći klijente - neka klijenti sami pronađu vas!

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK