SAD JE PRAVO VRIJEME ZA PRODAJU!!! BROD TONE!!!

SAD JE PRAVO VRIJEME ZA PRODAJU BITCOINA!

Wozniak se riješio svih bitcoina

Steve Wozniak na nedavnom gostovanju na Nordic Business Forumu otkrio je kako se je riješio svih bitcoina koje je kupio kako kaže u ime eksperimenta

Stjepan Bilićnedjelja, 4. veljače 2018. u 07:30

Steve Wozniak se za vrijeme svog izlaganja na Nordic Business Forumu dotakao više tema. O jednoj smo vas već izvijestili – nepovjerenju u Elona Muska i njegovu tvrtku Tesla.

Wozniak je tijekom izlaganja otkrio kako je jedno vrijeme bio odlučio eksperimentirati s bitcoinom. No, u jednom je trenutku odlučio kako mu je dosta eksperimentiranja s virtualnim valutama te se riješio svih bitcoina koje je imao u posjedu.

Kako se ispostavilo, to je učinio u pravom trenutku, kada je vrijednost bitcoina bila još oko 20.000 USD. Iako nije htio otkriti koliku je količinu bitcoina u ime eksperimenta kupio, otkrio je kako ih je nabavio dok je vrijednost bitcoina bila 700 USD, dakle negdje tijekom ljeta 2016. godine. Shodno tomu sve i da je nabavio jedan jedini bitcoin, eksperiment mu se višestruko isplatio.

Kao razlog odustajanja navodi kako nije htio biti jedan od onih koji konstantno prate cijene bitcoina i brinu se hoće li ona ići gore ili prema dolje. Woz se jednostavno nije želio opterećivati brojkama, jer mu to kako sam kaže nije potrebno u životu. Dodao je i kako ga novac nikada nije pretjerano zanimao pa stoga niti ne trguje dionicama. Štoviše, na svom iPhoneu nikada nije ni pokrenuo Apple Stock aplikaciju.

Iako je ranije bio stava kako je bitcoin potencijalno bolji za pohranu vrijednosti nego što je to američki dolar i zlato, sada smatra kako bitcoin još nije dovoljno sazrio da bi ga se koristilo kao sredstvo plaćanja.

DIREKT INFORMATOR PRESS

DIREKT INFORMATOR

 


  Snimamo televizijiske emisije u kod nas i  inozemstvu! 

  Navesti ćemo samo neke od emisija u kojima smo gostovali: OBN  Sarajevo, PINK BiH, HRT, RTL ,Tv Istra,  TV NOVA..   

  Upravo snimamo televizijsku šaljivu seriju u vlastitoj produkciji!   

  Nadalje, snimamo šaljivu emisiju skrivena kamera u produkciji Direkt informatoraportala...

Radio emisije na RADIO MAESTRALU....

  Ne gubite vrijeme tražeći klijente - neka klijenti sami pronađu vas!

  Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu!

         


KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK