Kamatari se reklamiraju! Dok ljudi gube kuće...

DNO! VEČERNJAK POČEO REKLAMIRATI ‘KAMATARE’: ‘Ovo je dražesna utjerivačica dugova Barabara Cerinski iz EOS Matrixa’

 
 
  •  
 
 

Da živimo u zemlji izokrenute medijske stvarnosti vidjeli smo na slučaju smrti ‘kralja ovrha’ Marijana Hanžekovića za kojim je, za razliku od većine građana, tugovala cijela politička vrhuška i svi najveći mediji, pod izravnom ili neizravnom političkom kontrolom. No, da stvari mogu biti i gore potvrdio je danas Večernji list koji u tekstu pod naslovom  ‘Mi ne otkupljujemo dug za vodu ili struju, već naplaćujemo kredite i telekom-usluge‘ u kojem u najljepšem svijetlu predstavljaju direktoricu jedne od najvećih tvrtki za naplaćivanje dugova, EOS Matrix, koje svakoga dana maltretiraju tisuće građana i tjeraju ih na bijeg iz zemlje. “Nema iza leđa skrivenu palicu za bejzbol, a isto je “od milja” zovu utjerivačicom dugova. Barbara Cerinski, direktorica EOS Matrixa za Hrvatsku, demistificira naplatu potraživanja…počinje tekst u Večernjaku nakon kojeg bi svoj novac u EOS Matrix, maltene odnijeli i oni koji nemaju dugova. 

Tako ‘dražesn’a utjerivačica dugova u Večernjaku tvrdi suprotno od iskustva stalnog maltretiranja koje proživljavaju dužnici:

“Koristimo klasične metode u takozvanoj prijateljskoj naplati: telefonske pozive, pisane pozive na plaćanje, e-mailove i SMS-ove. Zovemo isključivo radnim danima od osam do 20 sati i subotom do 14 sati. Nikako se ne može dogoditi da vas netko iz agencije nazove u subotu popodne ili u nedjelju, tada ne radimo. Ne pozivamo ni susjede. Što se tiče poziva rodbini, imamo slučajeve kada dužnik sam usmjeri komunikaciju prema članu obitelji. Ako se član obitelji na telefon javi slučajno, s njim ćemo razgovarati o razlogu poziva isključivo ako je dužnik dao pristanak i zatražio da član obitelji također razgovara s nama…

>>> LEGALNI KAMATARI: Agencije za naplatu potraživanja osim dužnika PROTUZAKONITO počele uznemiravati njihovu rodbinu, prijatelje pa čak i susjede!

DIREKT INFORMATOR

DIREKT INFORMATOR

Snimamo televizijiske emisije!

Navesti ćemo samo neke od emisija u kojima smo gostovali: OBN Sarajevo, PINK BiH, HRT ,Tv Istra,  TV NOVA  Pula 

Upravo snimamo televizijsku šaljivu seriju" Ured XXL" u vlastitoj produkciji!   

Ne gubite vrijeme tražeći klijente - neka klijenti sami pronađu vas!

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK