DESET odličnih razloga zašto je zdravo piti pivo s posebnim naglaskom na stavku četri!

  Direkt informator bira za vas najbolje vijesti!

DESET odličnih razloga zašto je zdravo piti pivo s posebnim naglaskom na stavku četri!

 DIREKT INFORMATOR
Pivo_1 GULIVER/SHUTTERSTOCK
1/1  
Pivo je alkoholno piće koje se obično pije s određenom hranom, najviše u Europi i SAD-u. Pivo ima više proteina i B vitamina od vina, a čak i kao antioksidant može parirati vinu jer sadrži flavonoide, koji smanjuju oksidativni stres. Također treba znati da pivo sadrži minerale bitne za zdravo funkcioniranje metabolizma.
  1. Pivo održava bubrege zdravima - novije studije su pokazale da je pivo zaista dobro za bubrege i da svaka popijena boca smanjuje razvoj bubrežnog kamenca za 40 posto.
  2. Pivo također smanjuje loš kolesterol - vlakna iz piva pomažu da se u krvi smanji nivo LDL kolesterola (tzv. lošeg kolesterola).
  3. Pijenjem piva povećat ćeš unos B vitamina (B1, B2, B6 i B12) - istraživanja su pokazala da osobe koje piju pivo imaju 30 posto veći udio vitamina B6 u organizmu od osoba koje uopće ne konzumiraju pivo. Pivo je također dragocjen izvor vitamina B12.

 

 | Author: Guliver/ShutterstockGuliver/Shutterstock

 

  1. Pivo doprinosi čvrstoći kostiju - studije su pokazale da povišeni udio silicija u pivu doprinosi čvrstoći kostiju.
  2. Dobro je protiv nesanice - laktoflavin i nikotinska kiselina, koje su obje prisutne u pivu, mogu pomoći kod nesanice.
  3. Pivo smanjuje mogućnost od srčanog udara - prema tvrdnjama stručnjaka, osobe koje piju pivo  imaju od 40 do 60 posto manje šanse da dobiju srčani udar u usporedbi s onima koji uopće ne konzumiraju pivo.
  4. Pivo sprečava nastanak krvnih ugrušaka - kako je to moguće? Stručnjaci kažu da sastojci koje sadrži pivo sprečavaju formiranje krvnih ugrušaka.
  5. Pivo poboljšava pamćenje - novije studije su pokazale da ljubitelji piva rjeđe imaju Alzheimerovu bolest i demenciju od osoba koje ne konzumiraju pivo.
  6. Pijenje piva smanjuje stres - grupa stručnjaka sa Sveučilišta u Montrealu, otkrila je da konzumacija dvije čaše piva smanjuje stres uzrokovan poslom.
  7. I na kraju, pivo doprinosi ljepoti kose i kože - stručnjaci tvrde da određeni vitamini u pivu obnavljaju kožu i smanjuju mogućnost za nastanak hiperpigmentacijskih mrlja.

DIREKT INFORMATOR ZA VAS BIRA NAJBOLJE VIJESTI!

DIREKT INFORMATOR

Snimamo televizijiske emisije!

Navesti ćemo samo neke od emisija u kojima smo gostovali: OBN Sarajevo, PINK BiH, HRT ,Tv Istra,  TV NOVA  Pula 

Upravo snimamo televizijsku šaljivu seriju" Ured XXL" u vlastitoj produkciji!   

Ne gubite vrijeme tražeći klijente - neka klijenti sami pronađu vas!

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK