SLADAK ŽIVOT BORCA ZA PRAVA RADNIKA: Sindikalist Vilim Ribić ‘stoluje’ u palači vrijednoj 30 milijuna kn, a leti isključivo u luksuznoj business klasi!

SLADAK ŽIVOT BORCA ZA PRAVA RADNIKA: Sindikalist Vilim Ribić ‘stoluje’ u palači vrijednoj 30 milijuna kn, a leti isključivo u luksuznoj business klasi!

 

Prvi čovjek Nezavisnog sindikata znanosti i visokog obrazovanja, Vilim Ribić, ne odustaje od letova u luksuznoj business klasi. Ribić je tako viđen jučer u business klasi Lufthansinog leta LH1013, koji je letio iz Bruxellesa za Frankfurt. To nije prvi put da je Ribić, koji se u javnosti predstavlja kao borac za prava radnika u znanosti i visokom obrazovanju, leti business klasom.

Prošle godine otresito je medijima  rekao da “redovito ide business klasom” i tvrdio da mu kartu za putovanje skupom business klasom plaća Europska unija.

 

Europska unije nije međutim financirala luksuznu palaču od 2.776 m2, uza zagrebačkog Ciboninog tornja, u koju su 2014. uselili Vilim Ribić i Nezavisni sindikat znanosti i visokog obrazovanja.

 Ribićev ured od 100 kvadrata nalazi se na vrhu nove sindikalne zgrade na koju je potrošio četiri milijuna eura. Prilikom realizacije ovog projekta najvažnije mu je bilo “bezecirati” najviši kat zgrade za svoj sindikat, s izlazom na veliku, 70 metara dugačku polukružnu terasu. 

Zanimljivo je da će prvi susjed Vilima Ribića biti bivši premijer Ivo Sanader. Naime, tik do Sindikalnog doma u zgradi u Šarengradskoj ulici broj 1 smještene su dvije Sanaderove tvrtke. Radi se o 336 četvornih metara elitnog poslovnog prostora u novogradnji za kojeg je bivši premijer izdvojio čak 900.000 eura.

Izvor:Pouzdano.hr

 

 

DIREKT INFORMATOR

 


  Snimamo televizijiske emisije u kod nas i  inozemstvu! 

  Navesti ćemo samo neke od emisija u kojima smo gostovali: OBN  Sarajevo, PINK BiH, HRT, RTL ,Tv Istra,  TV NOVA..   

  Upravo snimamo televizijsku šaljivu seriju u vlastitoj produkciji!   

  Nadalje, snimamo šaljivu emisiju skrivena kamera u produkciji Direkt informatoraportala...

Radio emisije na RADIO MAESTRALU....

  Ne gubite vrijeme tražeći klijente - neka klijenti sami pronađu vas!

  Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu!

         


KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK