MNOGI NE ŽALE ZA ODLASKOM HANŽEKOVIĆA: Izmišljenim troškovima u ovršnim postupcima ugrozio egzistenciju stotina tisuća ljudi!

MNOGI NE ŽALE ZA ODLASKOM HANŽEKOVIĆA: Izmišljenim troškovima u ovršnim postupcima ugrozio egzistenciju stotina tisuća ljudi u Hrvatskoj!

 
  
 

Koliko su ovrhe u Hrvatskoj za neke unosan biznis otkrivaju podaci iz Sudskog registra. Naime, odvjetničko društvo u vlasništvu jutros preminulog ‘kralja ovrha’ Marijana Hanžekovića u samo je jednoj godini zabilježilo čistu dobit od preko 5,1 milijuna kuna. S druge strane, opterećen odvjetničkim troškovima, ukupan ovršeni dug građana samo u razdoblju tzv. gospodarskog oporavka (od sredine 2014. do sredine 2017.) povećan je za oko 14 milijardi kuna ili više od 50 posto!

Na nesrazmjerno velika odvjetničke troškove upozorava cijelo vrijeme i sudac Trgovačkog suda Mislav Kolakušić, nažalost bez uspjeha. 

“Odvjetnici i bilježnici na konto svojih obračuna uglavnom nepotrebnih i izmišljenih troškova u postupku ovrhe zadovoljno trljaju ruke, a ovršene nekretnine odlaze u bescjenje. Zarada na besramno visokim troškovima ovršnog postupka jedina je svrha Ovršnog zakona, upozorio je više puta sudac Kolakušić. 

Marijan Hanžeković bio je jedan, ali nažalost ne i jedini, koji su na Ovršnom zakonu profitirali. S druge strane je ostalo 322.783  građana s blokiranim računima. Zbog toga treba razumjeti zašto mnogi na žale za odlaskom Marijana Hanžekovića.

Izvor:Pouzdano.hr

DIREKT INFORMATOR

 


  Snimamo televizijiske emisije u kod nas i  inozemstvu! 

  Navesti ćemo samo neke od emisija u kojima smo gostovali: OBN  Sarajevo, PINK BiH, HRT, RTL ,Tv Istra,  TV NOVA..   

  Upravo snimamo televizijsku šaljivu seriju u vlastitoj produkciji!   

  Nadalje, snimamo šaljivu emisiju skrivena kamera u produkciji Direkt informatoraportala...

Radio emisije na RADIO MAESTRALU....

  Ne gubite vrijeme tražeći klijente - neka klijenti sami pronađu vas!

  Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu!

         


KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK