Nakon 10 godina kreće mega projekt vrijedan 500 milijuna eura?

Nakon 10 godina kreće mega projekt vrijedan 500 milijuna eura?


Jednom realizirani projekt promijenit će kompletnu sliku cijelog otoka i otvoriti najmanje stotinjak radnih mjesta.

Općina Pašman raspisala je međunarodni natječaj za izbor investitora za realizaciju turističkog projekta 'Pašman Rivijera' na jugozapadnoj obali otoka.

 O veličini i značaju tog razvojnog projekta nije potrebno posebno govoriti, dovoljno je reći da je investicija teška oko 500 milijuna eura i predstavlja iznimno privlačno područje za razvoj različitih oblika turizma visoke kategorije u skladu sa suvremenim trendovima turističke potražnje u netaknutoj prirodi. Natječaj je otvoren do 9. ožujka, a nakon toga slijedi druga faza - kazao je načelnik Općine Pašman, Krešimir Ćosić.
Kako pišu Naši Školji, raspisivanje natječaja dugo se najavljivalo i čekalo, a da je investicijska klima zdrava pokazuju zainteresirani inozemni ulagači iz Švicarske, Velike Britanije, SAD-a, pa i iz Hrvatske.

Jednom realizirani projekt promijenit će kompletnu sliku cijelog otoka, otvoriti najmanje stotinjak radnih mjesta i omogućiti otoku Pašmanu razvoj vrhunske i atraktivne destinacije održivog turizma s očuvanjem prirodnih karakteristika područja, lokalne tradicije i kulturne baštine.
Projekt 'Pašman Rivijera' prostirat će uz osam kilometara dugu obalu, na površini od gotovo 300 hektara, od čega je oko 100 hektara građevinsko područje, a ostatak otpada na površine rekreativno-poljoprivredne namjene. Projekt se priprema već desetak godina, a raspisivanje međunarodnog natječaja najavljeno je još 2012. godine. Te je godine projekt prvi put predstavljen u inozemstvu, na međunarodnoj izložbi Expo Italian Real Estate u Milanu u organizaciji Hrvatske gospodarske komore, u sklopu prezentacije 20-ak najatraktivnijih investicijskih projekata u Hrvatskoj. U našoj zemlji projekt 'Pašman Rivijera' prvi put je javnosti predstavljen na Skupštini Europske banke za obnovu i razvoj još 2010. godine. 

 

 

Izvor:Poslovni.hr

 

 

Direkt informator

DIREKT INFORMATOR

 


  Snimamo televizijiske emisije u cijeloj Hrvatskoj i inozemstvu! 

  Navesti ćemo samo neke od emisija u kojima smo gostovali: OBN  Sarajevo, PINK BiH, HRT, RTL ,Tv Istra, RTS TV .     

  Upravo snimamo televizijsku šaljivu seriju u vlastitoj produkciji!   

  Nadalje, snimamo šaljivu emisiju "Skrivena kamera"u produkciji Direkt informatora i Pink tv!

  Upravo počinje i radio emisija na radio "maestralu"!

  Ne gubite vrijeme tražeći klijente - neka klijenti sami pronađu vas!

  Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni!

         


KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK