Reishi gljiva liječi sve bolesti modernog čovjeka!

Reishi gljiva, hvaljena u drevnoj istočnoj medicini kao "gljiva besmrtnosti" i "lijek kraljeva", snažan je imunostimulator, čija je tradicionalna upotreba u kineskoj medicini posljednjih dvadesetak godina, opravdana i najnovijim znanstvenim istraživanjima. 
 
 
 
Kada zavirimo malo dublje u sastav i djelovanje reishija, latinskog naziva Ganoderma lucidum ili kineskog naziva Ling Zhi – ova gljiva zaista pruža prilično zapanjujuće zdravstvene dobrobiti te nije čudo da „Reishi doista zvuči kao lijek za sve" – piše autorica Rebecca Wood u svojoj knjizi "New Whole Foods Encyclopedia“.
 
Kada dolazi u obliku ekstrakta, reishi je snažan imunostimulator, a istraživanja pokazuju da polisaharid beta-1 ,3-D-glukan u gljivi reishi potiče imunološki sustav povećanjem količine makrofaga i T-limfocita što je više nego korisno saznanje svim osobama koje pate od poremećaja imunološkog sustava, uključujući i AIDS.
 
 
Reishi – gljiva besmrtnosti , lijek kraljeva
 
 
Prevencija karcinoma i prirodni tretman kardiovaskularnih bolesti 
 
Reishi je također djelotvoran u prevenciji i liječenju raka jer su T-stanice, nakon uzimanja ove gljive, u mogućnosti boriti se učinkovitije protiv stanica raka. Reishi djeluje na karcinome na nekoliko načina:
 
1-Jačanjem imunološkog sustava. Beta-glukan u reishiju pomaže da se imunološke stanice vežu na tumorske stanice - to zapravo također smanjuje broj stanica raka i olakšava T-stanicama i makrofagima osloboditi tijelo od njih. 
2-Druga djelatna supstanca u reishi gljivi je karotenoid kantaksantin, koji, s beta-glukanima, prema "Prescription for Dietary Wellness" autorice Phyllis A. Balch i drugim stručnjacima, usporava rast tumora. 
 
Osim raka, reishi može pomoći u liječenju jedne od najvećih ubojica: kardiovaskularnih bolesti. Reishi je također učinkovit u snižavanju krvnog tlaka i razine kolesterola, zahvaljujući polisaharidima beta-glukana i hetero-beta-glukana kao i još jednom aktivnom sastojku poznatijem kao ganoderična kiselina.
 
Zaštita koju Reishi nudi kod bolesti srca i moždanog udara je doista izvanredna. Srce štite tvari kao što su steroli, ganoderična kiselina, kumarin, manitol i polisaharidi. Stručnjaci vjeruju da ganoderična kiselina uklanja višak kolesterola iz krvi, smanjuje krvni tlak, smanjuje ljepljivost trombocita i ima pozitivno djelovanje na srčanu aritmiju. Kod istraživanja provedenog na 54 osobe s povišenim krvnim tlakom koje nisu reagirale na lijekove, uzimanje reishija tri puta dnevno tijekom četiri tjedna , bilo je dovoljno za znatno niži krvni tlak - navodi se u studijiBurtona Goldberga
 
 Izvor:NATIVA MEDIA
 
 
 Direkt informator

DIREKT INFORMATOR

 


  Snimamo televizijiske emisije!

  Navesti ćemo samo neke od emisija u kojima smo gostovali: OBN Sarajevo, PINK BiH, HRT ,Tv Istra,  TV NOVA Pula  

  Upravo snimamo televizijsku šaljivu seriju" Ured XXL" u vlastitoj produkciji!   

 

 

  Ne gubite vrijeme tražeći klijente - neka klijenti sami pronađu vas!

  Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu!

         


KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK