Pulski sportaši na prijemu kod gradonačelnika Borisa Miletića

Pulski sportaši na prijemu kod gradonačelnika Borisa Miletića

Pulski gradonačelnik Boris Miletić primio je danas u prostorijama Komunalne palače izbornika Hrvatske U21 selekcije u karateu Dubravka Koleca i jednog od najboljih hrvatskih boksačkih profesionalaca Mirzeta Bajrektarevića.

„Sport je način života i bilo da je riječ o profesionalnom, amaterskom ili pak rekreativnom uvijek je dobro kada se promiču vrijednosti i brojni pozitivni učinci koje za sobom nosi takav način života, posebice kod mlađe populacije. U svojoj dosadašnjoj karijeri, uz mnogo truda, znoja  i odricanja postigli ste značajne uspjehe na međunarodnoj sceni i doprinijeli promociji naše Pule. Kao Grad, sustavno ulažemo znatna financijska sredstva upravo u podizanje razine kvalitete sporta i sportskih objekata kako bi što većem broju naših sugrađana omogućili adekvatne uvjete za rekreacijom i bavljenjem sportom“, kazao je pulski gradonačelnik Boris Miletić.  

Zahvalivši na prijemu, izbornik Kolec potvrdio je kako se sve više mladih uključuje u razne sportske aktivnosti čime usvajaju zdrave navike i utječu na kvalitetu života. „Karate je odličan sport jer omogućuje razvoj psiho-fizičkih sposobnosti pojedinaca i odličan je protiv stresa, pa se stoga i preporučuje svima, od onih najmlađih do onih starijih“, kazao je Kolec koji aktivan u radu Centra borilačkih vještina u Društvenom centru Rojcu gdje trenutno radi s 50-ak mladih sportaša karatista.

Izbornik Hrvatske U21 selekcije u karateu Dubravko Kolec diplomirani je trener s dugogodišnjim iskustvom u radu te je u svojoj karijeri trenirao i radio s brojnim proslavljenim sportašima, a sudjelovao je i u pripremama pulskog boksača Mirzeta Bajrektarevića za titulu internacionalnog prvaka u IBF verziji.

„Krajem listopada ove godine imao sam meč u Malagi za titulu protiv domaćeg boksača Ronnya Landate koji je na kraju slavio zahvaljujući bodovima sudaca. Iz svakog meča nastojim izvući pouku, naučiti lekciju i u idućem susretu biti bolji. Imam već priličan broj borbi iza sebe i veselim se svakom idućem izazovu“, poručio je Bajrektarević i zahvalio gradonačelniku i Gradu Puli na dosadašnjoj potpori.


 Direkt informator

DIREKT INFORMATOR

 


  Snimamo televizijiske emisije u cijeloj Hrvatskoj i inozemstvu! 

  Navesti ćemo samo neke od emisija u kojima smo gostovali: OBN  Sarajevo, PINK BiH, HRT, RTL ,Tv Istra, RTS TV .     

  Upravo snimamo televizijsku šaljivu seriju u vlastitoj produkciji!   

  Nadalje, snimamo šaljivu emisiju "Skrivena kamera"u produkciji Direkt informatora i Pink tv!

  Upravo počinje i radio emisija na radio "maestralu"!

  Ne gubite vrijeme tražeći klijente - neka klijenti sami pronađu vas!

  Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni!

         


KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK