Želite raditi u Soa? Evo što trebate znati!

 

Morate biti spremni raditi na terenu i snalaziti se u nepredvidivim situacijama te osobno i profesionalno stabilni, otporni i imati razvijene verbalne i socijalne vještine.

Tražimo nove operativce, analitičare i računalne stručnjake koji bi radili u centrali ili jednoj od 10 baza u Hrvatskoj, objavila je Sigurnosno obavještajna agencija (SOA) u svom novom javnom izvješću.

Natječaj traje ‘vječno’ i objavljen je na SOA-inim internetskim stranicama. Sve što kandidati trebaju je ispuniti formular i pričekati da vam se jave. Ažurno ih pregledavaju i ako im se svide vaše vještine, vrlo brzo će vas kontaktirati. Od svih kandidata očekuju da su pouzdani, povjerljivi i spremni su učiti i usavršavati se. U opisu radnog mjesta operativca ili špijuna traže srednju ili visoku stručnu spremu.

"Morate biti spremni raditi na terenu i snalaziti se u nepredvidivim situacijama. Uz to, morate biti osobno i profesionalno stabilni, otporni i imati razvijene verbalne i socijalne vještine", piše u napucima na kraju izvješća. S obzirom na to da zadnjih godina puno ulažu u modernizaciju i nove tehnologije, SOA želi da im se jave računalni stručnjaci.

"SOA ima razvijen poseban projekt kojim se osigurava selekcija izvrsnih studenata elektrotehničkih, računalnih i drugih srodnih studija na završnim godinama, a s ciljem njihova privlačenja za rad u SOA-i", napisali su.

Svi ti ljudi puno će im pomoći jer se opseg njihovog posla protekle godine višestruko povećao. Osim što su državnim institucijama predali veći broj izvješća, puno rade na problemima ekstremizma, terorizma, klimatskih promjena i hibridnog rata koji prijete Hrvatskoj. Tako spominju da se u naš medijski prostor ubacuju lažne vijesti o državnim institucijama, NATO-u i EU. Uz to, neprijatelji pokušavaju spriječiti istragu i procesuiranje ratnih zločina u Domovinskom ratu. Što se terorizma tiče, kažu da smo zasad sigurni, pišu 24 sata.
Direkt Informator

Izvor: N1

DIREKT INFORMATOR


 

  Snimamo televizijiske emisije!

  Navesti ćemo samo neke od emisija u kojima smo gostovali: OBN Sarajevo, PINK BiH, HRT ,Tv Istra,  TV NOVA  Pula 

  Upravo snimamo televizijsku šaljivu seriju" Ured XXL" u vlastitoj produkciji!   

 

 

  Ne gubite vrijeme tražeći klijente - neka klijenti sami pronađu vas!

  Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK