Dani maslinovog ulja u Vodnjanu 2017

Dani maslinovog ulja po 13 put u Vodnjanu su počeli !!!

 
 
 

 Svečano objavljujemo da po trinaesti put po redu održava se međunarodna manifestacija Dani mladog maslinovog ulja u našem Vodnjanu. Organizator manifestacije je Grad Vodnjan-Dignano, a suorganizatori su Turistička zajednica grada Vodnjana-Dignano, LAG južne Istra, udruga Agroturist Vodnjan-Dignano, Poljoprivredna zadruga Vodnjan-Dignano te tvrtke Castelier i Contrada. Uz pokroviteljstvo Istarske županije, posebna zahvala ide i glavnim sponzorima Croatia osiguranju i tvrtci Fusio.

 Podršku u organizaciji daje i velik broj ostalih sponzora!

Na Danima mladog maslinovog ulja svoje proizvode predstavlja 110 izlagača. Većina su proizvođači maslinovih ulja, ali ima tu i ostalih delicija te proizvoda koji se usko vežu uz maslinarstvo, maslinovo ulje, vrhunsku gastronomiju i autohtone proizvode. 

Vodnjanština je već desetljećima područje proizvođača vrhunskih maslinovih ulja koja su rezultat rada vrijednih ljudi te zajedničke vizije i usmjerenosti prema izvrsnosti. Ovogodišnja manifestacija „Dani mladog maslinovog ulja-Giornate dell'olio d'oliva novello“ održava se u Vodnjanu od 17. do 19. studenog. Međunarodnu notu manifestaciji donose gosti koji predstavljaju maslinova ulja iz  Slovenije, Italije,Srbije i Crne Gore te Hercegovine i Dalmacije. Dani mladog maslinovog ulja pravo je mjesto gdje možete degustirati najbolja maslinova ulja u regiji. 

Brojni su izlagači koji su i ove godine sa svojim maslinovim uljima ušli u svjetski vodič ekstra djevičanskih maslinovih ulja Flos Olei 2018. Svečanim otvorenjem u 12 sati započela je manifestacija" Dana mladih maslinovih ulja" završiti će "ludim provodom" kasno u noć. U šatoru donosimo za svakoga ponešto, gastronomske avanture u velikom cooking show-u, edukacije i radionice za one željne znanja, te brojne druge mogućnosti kako provesti ovaj vikend. Danas su održana predavanja u novom prostoru pod krovom velikog šatora na vrlo interesantne teme. Za sutra je pripremljen također vrlo zanimljiv  program. 

Posjetitelji mogu uživati u cijelodnevnom Gastro Show-u DMMU-a, koji je realiziran u suradnji s timom LF CATERING-a, a danas ste mogli kušati; istarski žgvacet s fužima koje je pripremala Ugostiteljska škola iz Pule, kapuz sa svinjskim rebrima koje je pripremala Ugostiteljska škola iz Rovinja, teleće tripice kuhane u bijelom octu i anisu uz salatu od kupusa i kimela te ribani ovčiji sir koje je pripremio Robi Peric & LF catering, lešadu od boškarina s kuhanim povrćem koje je kuhala također Ugostiteljska škola iz Pule, a njoke na žlicu s divljači pripremio je Igor Ciceran & LF catering. 

Vrata velikog šatora otvorena su još subotu i nedjelju od 10 do 20 sati.  Ulaz na manifestaciju je besplatan! 

 

Direkt Informator


 
 
 

DIREKT INFORMATOR

 


  Snimamo televizijiske emisije!

  Navesti ćemo samo neke od emisija u kojima smo gostovali: OBN Sarajevo, PINK BiH, HRT ,Tv Istra,  TV NOVA Pula  

  Upravo snimamo televizijsku šaljivu seriju" Ured XXL" u vlastitoj produkciji!   

 

 

  Ne gubite vrijeme tražeći klijente - neka klijenti sami pronađu vas!

  Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu!

         


KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK