Još jedna rekordna turistička sezona za pulsku Zračnu luku

Prigodnom svečanošću danas je u pulskoj Zračnoj luci dočekan ovogodišnji 500 tisućiti putnik, što za ovu zračnu luku predstavlja rekord od kad je samostalne Hrvatske. Sretnu su putnicu, njemicu Danielu Holle koja je u Istru doputovala sa suprugom na letu iz Düsseldorfa, dočekali direktor Zračne luke Pula Svemir Radmilo i zamjenik gradonačelnika Pule Robert Cvek te načelnik općine Ližnjan Marko Ravnić.

Zaželjevši iznenađenoj dobitnici ugodan boravak u Puli i Istri, zamjenik gradonačelnika Pule Robert Cvek  ovom je prilikom izrazio zadovoljstvo impresivnim rezultatima koje pulska Zračna luka ove godine bilježi. „Svjedoci smo činjenice da Pula obara sve rekorde noćenja i posjećenosti, a sjajnim rezultatima doprinosi i Zračna luka preko koje je Pula danas povezana s Europom i svijetom. Čestitam direktoru i cijeloj upravi na sjajnim rezultatima te zahvaljujem svim zaposlenicima zračne luke na njihovom trudu i radu koji su omogućili  ovako dobre rezultate“, kazao je zamjenik gradonačelnika.

Uručivši prigodne darove te dvije povratne avionske karte,direktor Zračne luke Pula Svemir Radmilo dodao je kako zračna luka u godini kada slavi svoju pedesetu obljetnicu, zaista ima razloga za slavlje. „Nakon rekordnih svibnja, lipnja, srpnja i kolovoza po broju putnika, kao i po broju zrakoplovnih operacija, i u rujnu nastavljamo naš uspješan niz rekordnih brojki. Već smo 26. kolovoza prešli prošlogodišnju brojku od 436 tisuća putnika, a do sad se cjelokupni promet od siječnja do kolovoza povećao za 31 posto u odnosu na lani, uz napomenu da smo gotovo dva mjeseca bili zatvoreni za promet zbog presvlačenja uzletno sletne staze“, kazao je direktor zračne luke koji je na kraju poručio kako do konca sezona naša zračna luka mogla približiti brojci od 600 tisuća ukupno prevezenih putnika.

DIREKT INFORMATOR

 


  Snimamo televizijiske emisije u cijeloj Hrvatskoj i inozemstvu! 

  Navesti ćemo samo neke od emisija u kojima smo gostovali: OBN  Sarajevo, PINK BiH, HRT, RTL ,Tv Istra, RTS TV .     

  Upravo snimamo televizijsku šaljivu seriju u vlastitoj produkciji!   

  Nadalje, snimamo šaljivu emisiju "Skrivena kamera"u produkciji Direkt informatora i Pink tv!

  Upravo počinje i radio emisija na radio "maestralu"!

  Ne gubite vrijeme tražeći klijente - neka klijenti sami pronađu vas!

  Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni!

         


KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK