LOŠE ISKUSTVO DUBROVKINJE 'Hakirali su mi račun za iznajmljivanje smještaja i ukrali novce!'
Slika izvor:pixabay.com

Jedna Dubrovkinja koja se bavi iznajmljivanjem smještaja, putem društvenih mreža, ukazala je na opasnosti koje prijete internetom kada je poslovanje u pitanju.

Naime, Dubrovkinji je, kako je navela, hakiran Airbnb račun tako da su joj promijenili podatke za uplatu, dodali drugi broj telefona i sve mailove prebacili u otpad. Zbog svega toga hakerima je nemoguće ući u trag, smatra ova iznajmljivačica smještaja te navodi kako je saznala da je drugi slučaj u tri dana koji se dogodio na isti način.

"Očistili su mi i ne baš mali iznos. Pripazite, promijenite šifre, provjerite broj deviznog u sistemu kojeg ste dodali i otpad u mailu", poručila je Dubrovkinja kojoj su uzeli tisuću eura s računa tako što su hakirali email adresu.

Jedna druga iznajmljivačica smještaja navela je kako je imala sličan problem te se obratila Airbnb podršci u Hrvatskoj. Prema njenim riječima, problem je riješen kroz par dana. Hakirana joj je bila internetska stranica i profil na stranici za oglašavanje, a lopovi su joj čak promijenili broj računa tako da su se novci slijevali na njihov račun.

„To sam slučajno primijetila, a podrška Airbnba mi je sve riješila putem maila i još su vratili iznos za koji sam bila oštećena“, navela je ona. U svakom slučaju, Dubrovkinje koje iznajmljuju smještaj putem ove zajednice oglašavanja usuglasile su se kako ipak treba biti izrazito oprezan na koje upite i poruke se odgovara.

Vijesti izvor:dubrovackidnevnik.rtl.hrDIREKT INFORMATOR

 


  Snimamo televizijiske emisije!

  Navesti ćemo samo neke od emisija u kojima smo gostovali: OBN Sarajevo, PINK BiH, HRT ,Tv Istra,  TV NOVA Pula  

  Upravo snimamo televizijsku šaljivu seriju" Ured XXL" u vlastitoj produkciji!   

 

 

  Ne gubite vrijeme tražeći klijente - neka klijenti sami pronađu vas!

  Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu!

         


KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK