Evo kako možete zarađivati iz vlastitog dnevnog boravka

Slika izvor: Thinkstock

Ako ste razmišljali da vlastiti biznis pokrenete iz udobnosti vlastitog naslonjača, donosimo vam nekoliko ideja uz koje biste mogli dobro zaraditi


Ako potraga za poslom putem klasičnih kanala ne daje rezultate, možda je vrijeme da razmislite o samozapošljavanju. Ako ste razmišljali o tome da svoj biznis pokrenete iz udobnosti vlastitog naslonjača, portal Inc. donosi nekoliko ideja.

Blogovi
Pisanje blogova nije samo zabavna online aktivnost kojom hranimo vlastiti ego, već je ujedno i pametna ideja za biznis. Kvalitetni blog s vjernom publikom može privući brojne oglašivače.

 Postanite YouTube zvijezda
Na tisuće entuzijasta radi od kuće i snima YouTube videe i na tome još zarađuje. PewDiePie, jedan od najpoznatijih YouTube celebritija, zarađuje milijune dolara godišnje snimajući smiješne videouratke. Oni oglasi koji se pojavljuju prije samog videa možda su iritantni, no donose novac YouTube korisnicima s velikim brojem sljedbenika kojima kompanija nudi dio marketinškog kolača.

 Social Media Manager
Većina tvrtki shvaća koliko je važno imati strategiju za upravljanje društvenim mrežama, no ne može si svatko priuštiti angažiranje agencije ili community menadžera. Ako su društvene mreže vaš drugi dom, ovo bi mogao biti posao za vas.
 
Web Developer
Web developing još je jedna specijalizirana vještina u kojoj se možete probiti i kao freelancer. Svakoj tvrtki potrebna je web podrška, a ako ste u tom pogledu potkovani, lako možete pokrenuti vlastiti posao od kuće.

 Napišite e-knjigu
 Elektroničke knjige donijele su pravi bum u sektoru samostalnog izdavaštva autorima koji su dotad imali problema s pronalaskom izdavača. Ako posjedujete specifično znanje, napišite e-knjigu i prodajte je na internetu. To bi mogao biti izvrstan dodatan izvor prihoda.

 Konzultiranje
 Imate li bogato iskustvo u visoko cijenjenom području, razmotrite pokretanje vlastitog konzultantskog biznisa. Mnoge tvrtke za takve poslove preferiraju angažirati vanjskog suradnika.

 Briga o kućnim ljubimcima
 Mnogi vlasnici za svoje su kućne ljubimce spremni napraviti ama baš sve. U sektoru brige o kućnim ljubimcima postoji bezbroj mogućnosti za pokretanje nove tvrtke.

 Usluge čišćenja
Svatko želi čistu kuću, no mnogi nemaju vremena ili želje sami se uhvatiti u koštac s kućanskim poslovima. Pokretanje vlastitog servisa za čišćenje izvrsna je ideja za novi posao.

Intelektualne usluge
 Velikom broju školaraca potrebna je pomoć prilikom svladavanja školskog gradiva, a imate li iskustva s matematikom, kemijom, fizikom ili stranim jezicima, razmislite o davanju instrukcija. Također, zašto na internetu ne biste ponudili instrukcije iz vlastitog jezika namijenjene strancima ili možda poduku iz sviranja instrumenta.


Izvor vijesti: vecernji.hr

DIREKT INFORMATOR

 


  Snimamo televizijiske emisije!

  Navesti ćemo samo neke od emisija u kojima smo gostovali: OBN Sarajevo, PINK BiH, HRT ,Tv Istra,  TV NOVA Pula  

  Upravo snimamo televizijsku šaljivu seriju" Ured XXL" u vlastitoj produkciji!   

 

 

  Ne gubite vrijeme tražeći klijente - neka klijenti sami pronađu vas!

  Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu!

         


KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK