Top 10 citata koji će vas već danas motivirati na uspjeh!


Slika izvor:pixabay.com


Motivacija je jedan od ključeva uspjeha, a nalazi se u svakome od nas. Kako biste je uspjeli probuditi, donosimo nekoliko poticajnih izreka poznatih teoretičara

Kako biste svakodnevno uspješno obavljali svoje radne zadatke, važno je da imate motivaciju. O njoj gotovo svakodnevno razmišljamo, a ako je ne aktivirate – teško ćete doći do svoga zacrtanoga cilja.

Ako već u samom početku nekog zadatka procijenite da ćete ga teško kvalitetno odraditi ili, još gore, da ga je nemoguće odraditi, onda će i cijeli postupak njegova rješavanja biti mukotrpan. Naime, često naša percepcija nekog zadatka i poruka koju sami sebi pritom šaljemo utječe na to kako ćemo se postaviti prema zadatku. Suočavanje s obavezama ponekad je teško, ali svakako zna dovesti do samopouzdanja i samostalnosti.
Mudre izreke

Kako biste se dodatno ohrabrili i uspješno izvršavali svoje radne obaveze, važno je podsjetiti se koliko motivacije u vama za konkretnim zadatkom leži. Kako bismo vam u tome pomogli, donosimo deset mudrih izreka poznatih teoretičara, književnika i filozofa.

    Život je kao vožnja biciklom, treba neprestano ići naprijed, bez zaustavljanja, da se ne izgubi ravnoteža. (Albert Einstein)

    Onaj koji odustaje nikada ne pobjeđuje; onaj koji pobjeđuje nikada ne odustaje. (Norman Vincent Peale)

    Sudbina nije stvar slučajnosti, već je stvar izbora; to nije nešto što treba čekati, već nešto što treba postići. (William Jennings Bryan)

    Uvijek je prerano za odustajanje. (Norman Vincent Peale)

    Ne reci uvijek što znaš, ali znaj uvijek što kažeš. (Matthias Claudius)

    Sretni smo samo onda kada od sutrašnjeg dana ništa ne tražimo, a od današnjega sa zahvalnošću primamo ono što nam nosi. (Herman Hesse)

    Neuspjeh je uspjeh, ako učimo iz njega. (Malcolm Forbes)

    Užitak u bogatstvu ne leži u pukom posjedovanju ili raskošnu trošenju, nego u mudroj promjeni. (Miguel de Cervantes Saavedra)

    Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje – ono je najplemenitije; odgoj – on je najlakši; iskustvo – ono je najneugodnije. (Konfucije)

    Prepreke su one strašne stvari koje ugledaš u trenutku kada skineš oči sa svog cilja. (Henry Ford)
    
    Stvorite viziju onoga što želite učiniti i pokušajte započeti dan realizacijom tog plana. Uz dovoljno mudrosti i promišljanja o zadanom cilju, lakše ćete mu se približiti. Ne dopustite da vas prepreke na tom putu njegova ostvarenja pokolebaju. Više o motivaciji i tome kako mali neuspjesi grade veliki uspjeh možete pročitati na portalu Zdrava Krava.Vijest izvor:24sata.hr

DIREKT INFORMATOR

 


  Snimamo televizijiske emisije!

  Navesti ćemo samo neke od emisija u kojima smo gostovali: OBN Sarajevo, PINK BiH, HRT ,Tv Istra,  TV NOVA Pula  

  Upravo snimamo televizijsku šaljivu seriju" Ured XXL" u vlastitoj produkciji!   

 

 

  Ne gubite vrijeme tražeći klijente - neka klijenti sami pronađu vas!

  Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu!

         


KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK