Ako vam se žuri prodati stan, evo što treba napraviti!
Slika izvor:pixabay.com


Nekretninu se može prodati u dva dana, ali pod određenim uvjetima. Također, treba imati na umu da je prva kupčeva ponuda uvijek i najbolja.

Iako nas većina prodaju ili kupnju nekretnine zamišlja kao višemjesečni proces, ponekad se njezini vlasnici nađu u situaciji kada je iz raznih razloga moraju, ako je moguće, prodati – sutra. U tom slučaju pozornost valja obratiti na nekoliko stvari. – Najvažnije je odrediti realnu tržišnu cijenu nekretnine. Sve više od toga, kao što je izrada tlocrta, uređenje i dobre slike interijera, popratne su stvari koje u konačnici daju nešto ljepšu sliku pri donošenju odluke – objašnjava Ivo Barun iz agencije Biliškov nekretnine. Broj dva na listi prioriteta dobar je prvi dojam. – On se može postići sitnim intervencijama u prostoru kao što su uredan i očišćen stan prije dolaska kupaca, mirisno cvijeće ili nove zavjese. U oglasu treba staviti naglasak na prednosti nekretnine poput parkirališnog mjesta, pogleda, dizala...

Kada se kupcima svidi što su vidjeli, počinje razgovor o cijeni, a prva je ponuda uvijek najbolja ponuda. – Iako vlasnik uvijek misli da će ih biti još, nakon prve ponude svaka je sljedeća sve manja i lošija. Zato sugeriram vlasnicima da budu fleksibilni kad je riječ o cijeni. Uz dobru agenciju i realna očekivanja obiju strana nekretninu je moguće uspješno prodati za samo dva dana. No jedna je stvar strogo zabranjena. – U oglašavanju uvijek treba izbjegavati iznošenje netočnih informacija kako bi se uljepšao oglas. Na kraju to zaista nema smisla, a isprovocira potencijalnog kupca. Nikako ne treba ni forsirati postavljenu cijenu te ne dati ekskluzivu jednoj agenciji, već odabrati tri-četiri kvalitetne koje će prodaju obaviti brzo. Kupca ne treba zamarati svojim životnim uspjesima i padovima, podacima o kubicima betona, skupoj kuhinji i najskupljim pločicama u WC-u, nego ga pustiti da sam postavlja pitanja – zaključio je Barun.

Vijest izvor:living.vecernji.hr

DIREKT INFORMATOR

 


  Snimamo televizijiske emisije!

  Navesti ćemo samo neke od emisija u kojima smo gostovali: OBN Sarajevo, PINK BiH, HRT ,Tv Istra,  TV NOVA Pula  

  Upravo snimamo televizijsku šaljivu seriju" Ured XXL" u vlastitoj produkciji!   

 

 

  Ne gubite vrijeme tražeći klijente - neka klijenti sami pronađu vas!

  Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu!

         


KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK