Evo kako zaraditi 10.000 dolara putem eBaya!Slika izvor:pixabay.comKupovao je za par dolara, a prodavao za otprilike 35 do 50 dolara zarade. tako zvuči formula za uspjeh putem prodaje na eBayu.


U vremenima krize i nezaposlenosti, Eric Holden uspio je pronaći idealan način kako zaraditi ekstra novac 'sa strane', odnosno prodajući jeftinu robu, za više novaca putem eBaya, prenosi Yahoo News.Kupovao je za par dolara, a prodavao za otprilike 35 do 50 dolara zarade. tako zvuči formula za uspjeh putem prodaje na eBayu.

U vremenima krize i nezaposlenosti, Eric Holden uspio je pronaći idealan način kako zaraditi ekstra novac 'sa strane', odnosno prodajući jeftinu robu, za više novaca putem eBaya, prenosi Yahoo News.
Vezani članci
U obzir je uzeo sve, od toga da je kupovao u trgovinama koje su mu najbliže kući, provjere da se roba koju je kupovao dosta dobro prodaje na eBayu, do troškova benzina, poštarine i naknade prema eBayu i PayPalu.

Holden je na kraju godine imao 24.000 dolara, no čista zarade od toga iznosila je 10.000 dolara, što svakako nije mala cifra. Gdje je nestalo 14.000 dolara pitate se? na kupovinu robe, troškove poštarine te naknade eBayu i PayPalu.

Holden buduće online poduzetnike na eBayu upozorava da nije samo ipak stvar u tome pronaći robu za dva do tri dolara i prodati je za dvadeset. Kad se uračunaju svi troškovi, kaže, prodaja vam se mora isplatiti, a ako je izračun pozitivan, onda se kreće po robu i prodaje se istu na eBayu.


Vijest izvor:http:dnevnik.hr

DIREKT INFORMATOR

 


  Snimamo televizijiske emisije!

  Navesti ćemo samo neke od emisija u kojima smo gostovali: OBN Sarajevo, PINK BiH, HRT ,Tv Istra,  TV NOVA Pula  

  Upravo snimamo televizijsku šaljivu seriju" Ured XXL" u vlastitoj produkciji!   

 

 

  Ne gubite vrijeme tražeći klijente - neka klijenti sami pronađu vas!

  Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu!

         


KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK