PRIPREMILI 150 IDEJA ZA POKRETANJE BIZNISA, EVO ČIME SE MOŽETE BAVITI ZA 800,A U ŠTO TREBA ULOŽITI 8000 EURASlika izvor:pixabay.com

Primjeri ideja koje su navedene u priručniku SAM-a su recimo i proizvodnja plastičnih vrećica za koju je u startu potrebno uložiti oko 7.000 eura, ili proizvodnja pletene žice za koju je potrebno uložiti 2.500 eura u startu

Srpska udruga menadžera pripremila je 150 prijedloga za počinjanje vlastitog posla za sve one koji imaju na raspolaganju od 800 do 8.000 eura.

Prijedlozi su prvenstveno namijenjeni radnicima poduzeća u restrukturiranju, koji su uz otpremnine ostali bez posla, ali i za bilo koga drugog tko na raspolaganju ima navedeni iznos.

Uzgajanje višerodne maline na površini od 200 metara, zahtijeva početno ulaganje od 1.700 eura, a žalfije na jednom hektaru 1.200 eura. Primjeri ideja koje su navedene u priručniku SAM-a su recimo i proizvodnja plastičnih vrećica za koju je u startu potrebno uložiti oko 7.000 eura, ili proizvodnja pletene žice za koju je potrebno uložiti 2.500 eura u startu.

"Trudili smo se da sve ideje budu izvedive u Srbiji, a zatim da one budu u rasponu početnog kapitala od recimo 800 eura, pa do 5.000 ili eventualno 8.000 eura. Toliko je, naime, procijenjeno da će radnici dobivati po osnovu otpremnine", rekla je izvršna direktorica SAM-a Jelena Bulatović.

"Za svakog ima po nešto. A u priručniku smo naveli uz svaku ideju, što je sve potrebno, na kolikoj površini ili u kolikoj prostoriji se može raditi, je li neophodna kupovina strojeva. Također, piše i koliko je minimalno početno ulaganje, dalja ulaganja, kako registrirati djelatnost, poduzeće ili poljoprivredno gospodarstvo, koliko ljudi je potrebno angažirati...", objašnjava Bulatović, a prenosi b92.

Vijest izvor:.poslovni.hr

DIREKT INFORMATOR

 


  Snimamo televizijiske emisije!

  Navesti ćemo samo neke od emisija u kojima smo gostovali: OBN Sarajevo, PINK BiH, HRT ,Tv Istra,  TV NOVA Pula  

  Upravo snimamo televizijsku šaljivu seriju" Ured XXL" u vlastitoj produkciji!   

 

 

  Ne gubite vrijeme tražeći klijente - neka klijenti sami pronađu vas!

  Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu!

         


KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK