TOP DESET NAJBOLJIH POSLOVA NA SVIJETUSlika izvor:pixabay.com


Zdovoljni ste sa svojim radnim mjestom i mislite da je vaš posao najbolji na svijetu? Bilo bi dobro da ipak još jednom razmislite...

Ekipa sa stranice oddee.com sastavila je top 10 najboljih poslova koje neki imaju čast raditi. Među njima su: istraživanje egzotičnih otoka, testiranje luksuznih kreveta, degustator vina, slatkiša... U svakom slučaju za svakog ponešto.

1. Čuvar australskog rajskog otoka

Britanac Ben Southall (34) je pobjedio na natječaju između 35 tisuća prijavljenih kandidata iz cijelog svijeta da bi plivao, istraživao i odmarao se na otoku Hamilton u sklopu otočja Velikog koraljnog grebena i svo to vrijeme mora pisati online blog u svrhu promocije otoka. Plaća mu je 111 tisuća funti na šestomjesečni ugovor, radno mjesto 'Čuvar australskog tropskog otoka'. Kako bi mogao obavljati svoj posao 'prisiljen' je živjeti u super opremljenoj vili s tri spavaće sobe i bazenom bez obveze plaćanja stanarine.

Prije nego je dobio posao morao je provesti četiri dana na otoku u svrhu testiranja, u sklopu čega je morao roniti na dah u kristalno čistom moru, prežderavati se roštiljajući na prekrasnoj plaži i odmarati u spa kadi. Također je morao pokazati svoje sposobnosti blogganja, plivanja i proći neke dodatne intervjue.

O ovom natječaju smo već prije izvještavali.

2. Tester luksuznih kreveta

Studentica iz Birminghama dobila je posao iz snova, doslovno! Spavanje na poslu i povremeno drijemanje za radnog vremena više nisu problema za djevojku koja je odabrana da testira luksuzne krevete cijelih mjesec dana i još bude plaćena za to.

Roisin Madigan (22) zarađuje 1000 funti po danu za spavanje u dizajnerskim krevetima. Posao je u sklopu istraživanja koje vodi specijalna tvrtka za izradu luksuznih kreveta Simon Horn Ltd. Tvrtka također i prodaje luksuzne krevete 'Savoir Beds', koji su prvotno specijalno rađeni za hotel Savoy. Craig Roylance, generalni upravitelj i Roisin neće samo dati objektivnu procjenu kreveta u prodaji, već i koliko je važno svakodnevno dobro se naspavati. Roisin će svakodnevno od 10 do 18 sati svoje vrijeme provoditi u krevetu u tvornici u Edgbastonu i naravno o svojim iskustvima će voditi blog.

Link, FaceBook link

3. Tester vodenog tobogana u toplicama

Tommy Lynch (29) je zbog svog posla proputovao 27 milja, a sigurno mu zavidi svaki uredski namještenik bilo gdje u svijetu. Gosp. Lynch naime radi za hotelskog giganta 'First Choice' kao tester vodenih tobogana. On ocjenjuje njihovu visinu, brzinu, količinu vode koja protječe, slijetanje u bazen na dnu tobogana i naravno sve sigurnosne aspekte. U 2008. gosp. Lynch je testirao tobogane u Lanzaroteu, Mallorci, Egiptu, Turskoj, Costa Del Solu, Cipru, Algarveu, Dominikanskoj Republici i Meksiku. U 2009. će nastaviti testiranja u Grčkoj, Turskoj, Floridi, Jamajci i Ibizi.

Rodom iz Liverpoola, Tommy je po zanimanju produkt menadžer. Osim ocjenjivanja tobogana on daje i iscrpnu ocjenu novih potencijalnih hotela i 'resortova' koji će možda jednog dana postati dijelom 'First Choice' grupacije.

Izvor vijest:moj.posao.hr

DIREKT INFORMATOR

 


  Snimamo televizijiske emisije u cijeloj Hrvatskoj i inozemstvu! 

  Navesti ćemo samo neke od emisija u kojima smo gostovali: OBN  Sarajevo, PINK BiH, HRT, RTL ,Tv Istra, RTS TV .     

  Upravo snimamo televizijsku šaljivu seriju u vlastitoj produkciji!   

  Nadalje, snimamo šaljivu emisiju "Skrivena kamera"u produkciji Direkt informatora i Pink tv!

  Upravo počinje i radio emisija na radio "maestralu"!

  Ne gubite vrijeme tražeći klijente - neka klijenti sami pronađu vas!

  Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni!

         


KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK