Da li ste kada vidjeli ovaj fenomen !!!!

Tekst o svjetlećim križevima u Bogomolju i Fažani po riječima Ivana Remete Srhoj i našim osobnim viđenjima tog fenomena.
Svjetlosni križevi pojavljuju se na mliječnom brušenom prozorskom staklu, koje se proizvodilo prije više od deset godina. Jedan od mještana Bogomolja pričao mi je da su se znali pojaviti čak na tamošnjim fasadama kuća, bolnica i crkvi. Najbolje vidljivi su po noći, znaju se pojaviti i predvečer pri zalasku sunca.Očevidci tu pojavu nazivaju čudom te svjedoče o mnogim ozdravljenjima, a neki čak prelaze nekoliko stotina kilometara samo da bi uživali u njihovoj ljepoti.
Posljednji sam put svjetlosne križeve vidio perd Božić 2011 g. u Fažani kada smo moja majka i ja išli u posjet rodbini.
Njihova pojava se bilježi u raznim institutima diljem svijeta. Obzirom da su se pojavljivali diljem svijeta, nemoguće da je uzrok njihovog pojavljivanja bio povezan sa vrstom stakla koje se koristi u proizvodnom procesu. Kako to da se uobičajeni dugogodišnji odraz svjetla s prozorskih stakala odjednom promjeni u skladni geometrijski lik koji živi barem na kratko dok oni na zgradama kako sam primjetio ostanu i do nekoliko sati. Majka i ja smo bili svjedoci pojave svjetlosnih križeva u Bogomolju i Fažani prije pet godina. Mislim da bi se trebalo više angažirati u istrživanju ovakog fenomena! Zar ne? Njihovo pojavljivanje sam naveo i u svojoj knjizi da bih potaknuo daljnja istraživanja.

 

DIREKT INFORMATOR

 


  Snimamo televizijiske emisije!

  Navesti ćemo samo neke od emisija u kojima smo gostovali: OBN Sarajevo, PINK BiH, HRT ,Tv Istra,  TV NOVA Pula  

  Upravo snimamo televizijsku šaljivu seriju" Ured XXL" u vlastitoj produkciji!   

 

 

  Ne gubite vrijeme tražeći klijente - neka klijenti sami pronađu vas!

  Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu!

         


KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK