Možda ste prezaposleni pa niste obratili pozornost na ove stvari !!!

 
 
 
 
 
Da li ste znali da nam je Bog dao u prirodi sve lijekove na dar !
Stvorio ih je toliko slične s voćem, povrćem i drugim biljem da su naši stari preci lako mogli spoznati što je najbolje za njih!
Naime,razno voće i povrće je nalik na one naše organe u tijelu koje mogu izliječiti ili poboljšati njihov rad!
Recimo orah je nalik na mozak i upravo djeluje ljekovito na njega. Grah je isto tako nalik na bubrege,a preporuča se za liječenje bubrega. Proso je nalik na kamence u bubrezima te se uspješno koristi za čišćenje pijeska i kamenca. Nadalje,mrkva ako je narežete odmah ćete uočiti plod nalik na očnu zjenicu,a štiti oči! Nadalje vino podsjeća na krv što je dokazano da je jača.
 
 
 
Zanimljivo da je pivo lijek za mokraću,a također podsjeća na nju. Pivo također uspostavlja ravnotežu čisti bubrege i mjehur. Rogač svojim izgledom podsjeća na probavni otpad ,a također se koristi učinkovito kao lijek za čišćenje crijeva.Banana za potenciju jer vraća izgubljenu snagu najprije od svih preparata tako da je koriste sportaši nakon intenzivnih i teških treninga. Nar je neobično voće i sliči na okamenjeni cvijet ispunjen zdravim sokom koji je ljekovit za mnoge bolesti. Nar se smatra najzdravijim južnim voćem pa tako zaslužuje Božanske lik ruže!
 
 
Badem na primjer se koristi između ostalog i za liječenje jetre i želuca, a ima i takav sličan oblik u volumenu.Kava se preporuča za preventivu kamenca u žući. Celer ima lik kosti ,a preporučuje se za izgradnju kostiju! Smokve pomažu muškarcima za  nadoknadu sjemena i za jačanje plodnosti! Grožđe ima oblik krvnih zrnca i štiti krv i srce.Paradajz ima četri crvene komore i crveno je kao srce ,a najbolji je saveznik srca.
 
 
  
Patliđan i kruška čuvaju žensku maternicu i utrobu od raka! Datulje i morske školjke štite muške spolne organe! Cikla obnavlja krv! Krastavac je odličan za obnovu kože.Kad ga prerežete uočiti ćete gornji dio nalik na ljudsku kožu! Naranče su agrumi koji se preporučuju kao preventiva protiv karcinoma dojke!Također češnjak ima oblik grumena masnoće a također čisti je od toksina i masnoće! Postoje još mnogi primjeri u prirodi (borovnice,maline,masline,višnje,kakao,Ging seng,crna rotkva,kruške,kurkuma..itd.).
 
 
Naveo sam samo one najpoznatije s kojima se svakodnevno susrećemo! 
 
 
Jani Kumlanc Srhoj                                                                                

DIREKT INFORMATOR

 


  Snimamo televizijiske emisije!

  Navesti ćemo samo neke od emisija u kojima smo gostovali: OBN Sarajevo, PINK BiH, HRT ,Tv Istra,  TV NOVA Pula  

  Upravo snimamo televizijsku šaljivu seriju" Ured XXL" u vlastitoj produkciji!   

 

 

  Ne gubite vrijeme tražeći klijente - neka klijenti sami pronađu vas!

  Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu!

         


KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK