Kada ste zadnji put doživjeli ovo?

   

Naš novinar direkt informatora danas je prošetao onako lagano ljetnom tržnicom i susreo lijepu prodavačicu koja je prodavala svoje proizvode. Odmah se zaustavio i napravio fotografiju te simpatične djevojke koja je svojim  osmjehom kao u neku čarobnu mrežu hvatala svoje kupce.Također i vaš novinar je kupio radić. Bilo je to prozračno lijepo jutro i Jani nije htio da taj trenutak samo tako ode,te je nastavio još neko vrijeme šetati prepunom tržnicom,koja je bila puna svježeg voća i povrća.

 

   Veseli turisti su razgledavali i kupovali proizvode uz pjev ptica koje su pozdravljale jutarnje sunce.Ljetno sunce se nekako uspijevalo probijati kroz krošnje velikog hlada.Ponuda je bila uveličana i proizvodima od meda,maslinovog ulja, raznih domaćih rakija i mliječnih proizvoda.

   Naš novinar Jani je imao osjećaj lakoće ljeta u svojim nogama i osjećao se predivno dok se probijao kroz punu tržnicu nasmijanih turista! Zrakom se prenosio osjećao optimizama novog ljetnog jutra i izmjenjivali su se mirisi mora i sunca. Naime,svima savjetujemo da posjete tržnicu ujutro i dožive tu  ljepotu življenja.Možda i vi sretnete poneku lijepu i dragu osobu,a usput kupite zdrave i povoljne namjernice koje će Vam uljepšati lagani ljetni ručak prije odlaska na more!

   

(Jani Kumlanc Srhoj)

 

DIREKT INFORMATOR

 


  Snimamo televizijiske emisije!

  Navesti ćemo samo neke od emisija u kojima smo gostovali: OBN Sarajevo, PINK BiH, HRT ,Tv Istra,  TV NOVA Pula  

  Upravo snimamo televizijsku šaljivu seriju" Ured XXL" u vlastitoj produkciji!   

 

 

  Ne gubite vrijeme tražeći klijente - neka klijenti sami pronađu vas!

  Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu!

         


KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK