NAŠI KLIJENTI

 • HOT CORNER PRODAJA NEKRETNINA PULA

  HOT CORNER d.o.o. -Pula

  HOT CORNER d.o.o. -Pula licencirana je agencija za posredovanje u prometu nekretnina, upisana u Registar posrednika pri Hrvatskoj gospodarskoj komori, pod registarskim brojem upisa: 153/2010. Osiguravateljsko društvo naše firme je Croatia osiguranje d.d.

  Naša agencija specijalizirana je za ponudu kuća, apartmana i zemljišta na području južne Istre, grada Pule i šire okolice.

  Karakterizira nas krajnje personalizirani pristup potrebama naših klijenata, koje pratimo tijekom cijelog kupoprodajnog procesa te asistiramo savjetima po potrebi i u svim popratnim aspektima prodaje ili kupovine nekretnine. Usluge koje nudimo našim klijentima:

   

  Detaljnije
 • Salon vjenčanica Angels Wedding

  SALON VJENČANICA - PULA  Angels Wedding

  Salon vjenčanica Angels Wedding u samom centru Pule, otvoren je 2013.godine, s ciljem da mladenkama ponudimo cjelokupan asortiman za vjenčanje - od zaručničkog i vjenčanog prstenja najvećeg hrvatskog proizvođaća Prahir čiji smo ekskluzivni zastupnici, sve do svjetskih brandova vjenčanica Rosa Clara, Eddy K,Ronald Joyce, Mori Lee by Madeline Gardner, Enzoani, St.Patrick, White One (Pronovias Group) i drugih, te najpoznatije robne marke za svećane i maturalne haljine Sherri Hill, Mac Duggal, Mori Lee Alice, Festamo.

  Ponosni smo što svojim mladenkama možemo ponuditi uistinu vrhunske svjetske poznate modele vjenčanica i svećanih haljina. Nudimo i usluge šivanja unikatnih svećanih haljina te vjenčanica po mjeri, prodaju i najam dječijih haljinica, pozivnica, zahvalnica, revera te svu dodatnu opremu za mladenke - podvezice, košarice, jastučiće za prstenje.

  Detaljnije
 • TV Nova Pula

   

  TV NOVA je regionalna tv postaja - Pula

   

  TV NOVA je regionalna tv postaja koja svojim signalom na 29. Kanalu DVBT-a sa Učke, pokriva Istru i Primorsko-goransku županiju te Kvarnerske otoke. Na tom području živi oko 500 000 stanovnika. Od 26. travnja 1996. emitiramo naš program koji opisno možemo s pravom nazvati LOKALNI. U strukturi programa njegujemo sve tv forme, ali u emisijama vlastite produkcije bavimo se isključivo lokalnim temama jer upravo takav sadržaj osigurava postignuti visoki postotak gledanosti.

  Naši prostori smješteni su na 5. Katu u Mletačkoj 12 u Puli.
  Veliki studio i kvalitetna tv oprema omogućava nam da za naše gledatelje svakodnevno proizvodimo i emitiramo program od 10:00 do 24:00 sata.
  Zapošljavamo 20 djelatnika i suradnika. U mogućnosti smo istovremeno na terenu pokriti događaje sa 3 terenske snimateljske ekipe te ugostiti u studiju veći broj gostiju.

  Preko 500 klijenata godišnje za lokalnu tv postaju predstavlja uspjeh, koji ćemo sada sa regionalnom razinom svakako povećavati. Naš program moguće je pratiti na MAX TV-u (kanal 807) te na B NET-u (kanal S7 – 147.25MHz) na području cijele Hrvatske. Sa Učke emitiramo na 29. kanalu, a sa Velog vrha i Vidikovca u Puli te sa otoka Krka na 45. kanalu.

  Detaljnije
 • Pizzeria Lema

  Pizzeria Lema Pula - Pizze u drugačijim oblicima

  Pizzeria Lema Pula -Pizze u drugačijim oblicima, pašte i salate. Budi zvjezda i kušaj  našu pizzu u obliku zvjezde. Sve pizze su iz krušne peći dođite uživajte uz lagani povjetarac na našoj terasi, ukoliko nemate vremena vršimo i dostavu na kućnu adresu

  Narudžbe primamo na broj telefona 052 427 428

  Rdno vrijeme : pon-petak 10h-23h
                        sub-ned    13h-23h

  Detaljnije
 • Stancija Collis


  Stancija Collis Rovinj

  Stancija Collis u Rovinju pruža Vam nezaboravan dan proveden u prirodi, kušajući istarske specijalitete poput: mesa od tovara, boškarina, domaćeg maslinovog ulja, istarskog vina i ostalih izvrsnih istarskih delicija.
   
  Domaći specijaliteti obitelji Collis njeguju se još od 1988 godine te pružaju svojim gostima doživljaje za pamćenje u predivnom mirnom okruženju maslinika i vinograda. Provedite nezaboravnu večer u romantičnoj atmosferi sa svojim najdražim ili pružite svojim najmlađima upoznavanje i druženje s domaćim životinjama na Stanciji Collis.

  Detaljnije
 • ASPECTUS NEKRETNINE


  Agencija Aspectus - Pula sa svojim dugogodišnjem iskustvom u poslovanju, posredovanju u prometu nekretnina na području Istarske županije nudi Vam svoje usluge pri kupnji i prodaji nekretnina.

  Našim klijentima nudimo zadovoljstvo, sigurnost i profesionalost od prezentacije nekretnina sve do kupoprodaje i uknjižbe. Agencija na zahtjev klijenata pruža KONZALTING usluge. I to kompletnu uslugu pribavljanja potrebnih dokumenata o vlasništvu nekretnina, izvoda iz katastra, uvjerenja iz prostornog plana, uknjižba vlasništva u zemljišnim knjigama, prijava poreza na promet nekretnina a po potrebi i prijenosu režijskih troškova (voda, struja, telefon, komunalne naknade) sa prodavatelja na kupca.

  Na sve Vaše upite i zahtjeve pri prodaji i kupnji nekretnine s zadovoljstvom vam stojimo na usluzi.

  S poštovanjem
  ASPECTUS d.o.o.

  Detaljnije
Previous123Next
Ukupno 13

DIREKT INFORMATOR

 


  Snimamo televizijiske emisije!

  Navesti ćemo samo neke od emisija u kojima smo gostovali: OBN Sarajevo, PINK BiH, HRT ,Tv Istra,  TV NOVA     Pula  

  Upravo snimamo televizijsku šaljivu seriju" Ured XXL" u vlastitoj produkciji!   

 

 

  Ne gubite vrijeme tražeći klijente - neka klijenti sami pronađu vas!

  Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu!

         


KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK