NAŠI KLIJENTI

 • Adrion Aparthotel

  Adrion Aparthotel is located near Pula, a town dating from Roman times. This can clearly be seen in Pula's Arena, one of the best preserved Roman amphitheatres in the world. In the immediate vicinity is the beautiful national park Brijuni Islands.
  Main distances:

  • Pula center: 5.8 km
  • Sea: 500 m
  • Bus station: 20 m
  • Airport: 10 km
  The magic interior of Istria and its west coast towns are less than an hour's drive away.
  Adrion aparthotel's restaurant offers the best of Croatian Mediterranean cuisine. Fresh fish and oysters are served daily. Let our cook make your stay in Istria even better. Besides seafood, we also offer excellent grill specialties and other meat dishes. Add to that a selection of excellent local wines and you'll be more than satisfied. ADRION APARTHOTEL
  • Puntižela 40
  • HR-52100 Pula
  • Croatia
  • tel. +385 52 330077
  • tel. +385 52 330060
  • fax. +385 52 330062

  Detaljnije
 • Alma Dom Agencija za promet nekretninama

  Alma Dom agencija - Pula za posredovanje u prometu nekretnina

  Alma Dom agencija - Pula za posredovanje u prometu nekretnina, utemeljena je 2000. godine sa ciljem kvalitetnog i suvremenog posredovanja u kupoprodaju nekretnina.

  Od godine 2003. fokusirali smo se na rusko tržište, te na istom realizirali smo 93% prodaje nekretnina iz naše ponude, nastupajući prvenstveno u Moskvi. Imamo razvijenu mrežu partnera u Rusiji, s kojima smo u mogučnosti realizirati prodaju raznovrsnih nekretnina u Hrvatskoj, od Istre pa cijelom obalom do Dalmacije.

  Godinama smo prisutni na ruskom trzištu, stalni smo predstavnici Hrvatske na dva sajma inozemnih nekretnina DomExpo i Proprety International, koji su nam omogućili i realizaciju prodaje nasih nekretnina neovisno o nasim partnerima.

  Ističemo i najvazniji podatak za naše poslovanje, da sa udjelom od 27% u našoj prodaji predstavljaju prijatelji  naših kupaca, što je dokaz da nudimo zavidnu uslugu posredovanja.

  Detaljnije
 • ASPECTUS NEKRETNINE


  Agencija Aspectus - Pula sa svojim dugogodišnjem iskustvom u poslovanju, posredovanju u prometu nekretnina na području Istarske županije nudi Vam svoje usluge pri kupnji i prodaji nekretnina.

  Našim klijentima nudimo zadovoljstvo, sigurnost i profesionalost od prezentacije nekretnina sve do kupoprodaje i uknjižbe. Agencija na zahtjev klijenata pruža KONZALTING usluge. I to kompletnu uslugu pribavljanja potrebnih dokumenata o vlasništvu nekretnina, izvoda iz katastra, uvjerenja iz prostornog plana, uknjižba vlasništva u zemljišnim knjigama, prijava poreza na promet nekretnina a po potrebi i prijenosu režijskih troškova (voda, struja, telefon, komunalne naknade) sa prodavatelja na kupca.

  Na sve Vaše upite i zahtjeve pri prodaji i kupnji nekretnine s zadovoljstvom vam stojimo na usluzi.

  Detaljnije
 • Hotel Amfiteatar Pula

  Hotel restoran Amfiteatar 

   

  Hotel Amfiteatar Pula je stilski hotel sa 3 zvjezdice koji nudi 18 komfornih soba uređene u cilju vašeg relaxa i nalazi se samo par minuta šetnje od pulske Arene.

  Uređen je u nijansama svijetlozelene i bež boje, sobe imaju moderan dizajn smješten u srcu starog grada Pule, Hotel Amfiteatar je udaljen samo 2 minute od Arene i pet minuta šetnje od pulske katedrale te je dovoljna kratka šetnja do luke. Plaža i aerodrom su udaljeni deset minuta autom. Kako bi se uvijerili u pogodnost lokacije te ugodnost smještaja.

   

  Detaljnije
 • Kalavojna

  Tvrtka Kalavojna d.o.o. utemeljena je 2000. godine s namjerom da bude prepoznatljiva po proizvodnji svih autohtonih proizvoda koje istarska crvenica može podariti.
   
  Započeli smo s obradom manjih vinograda Malvazije i Merlota, maslinikom, te smo kasnije obogatili naš rad novim nasadima Terana, Refoška, Chardonneya kao i novim sadnicama maslina u našim maslinicima. Ukupna površina vinograda i maslinika iznosi 25 ha od čega se 17 ha nalazi u zakupu i kooperaciji.

  Detaljnije
 • Libero S.T. j.d.o.o.

  Mesnica Libero  

  Mesnica Libero mjesto je na koje se morate uputiti ukoliko ste u potrazi za svježim hrvatskim domaćim mesom i mesnim proizvodima!

  Libero i njegovi djelatnici najbolje znaju što Vam treba, pravi znalci za kvalitetno meso.

  Osim domaćeg svježeg mesa, mesnica Libero Vam nudi i velik broj suhomesnatih proizvoda.

  Kupite kvalitetno i  domaće meso s preporukom s hrvatskih farmi!

  Detaljnije
 • MONS Pečenjara

  Pečenjara MONS nalazi se u Puli na Velom Vrhu (kod glavnog semafora),radimo svaki dan osim utorka!

  Svakodnevno pripremamo čevape, pljeskavice, kobasice i ostale specijalitete s grilla uz prilog i razne salate zadovoljit će najveće gurmane! 

  RADNO VRIJEME:PON-PET:10.00-23:00, SUB-NED:12:00-23:00,PRAZNICI:15:00-23:00,UTO ZATVORENO

  Detaljnije
 • Pizzeria Lema

  Pizzeria Lema Pula - Pizze u drugačijim oblicima

  Pizzeria Lema Pula -Pizze u drugačijim oblicima, pašte i salate. Budi zvjezda i kušaj našu pizzu u obliku zvjezde. Sve pizze su iz krušne peći dođite uživajte uz lagani povjetarac na našoj terasi, ukoliko nemate vremena vršimo i dostavu na kućnu adresu

  Narudžbe primamo na broj telefona 052 427 428

  Rdno vrijeme : pon-petak 10h-23h  /  sub-ned    13h-23h

  Detaljnije
 • Pizzeria Marco Polo

  Pizzeria MARKO POLO

  Svakog dana u ponudi imamo razne pizze i tjestenine iz krušne peći i razne salate.Zadovoljstvo naših gostiju nama je na prvom mjestu.

  Dobar tek!

  Detaljnije
 • ProBiz - internet i marketing

  ProBiz internet i marketing je tvrtka kreirana od tima visoko kvalificiranih i iskusnih web dizajnera, programera i marketinških stručnjaka koji se bave softverskim i marketinškim web rješenjima.

  Detaljnije
Previous12Next
Ukupno 19

DIREKT INFORMATOR

Snimamo televizijiske emisije! 

Ne gubite vrijeme tražeći klijente, neka klijenti sami pronađu Vas!

Direkt Informator marketing vam može pomoći kako biste bili viđeni na internetu!

Izrađujemo WEB stranice! Reklamiramo Vas!

         

KONTAKT INFO

Adresa : Japodska bb, ,52100Pula

Telefon : 091 3335733

Mobitel :

E-mail : direkt.informator@gmail.com

PRATITE NAS NA FACEBOOK